Vianoce

sefkuchar - fotkasefkuchar, 22. decembra 2010
Manzelka odchadzala na sluzobnu cestu a zahlasila- ked vies robit klobasky ,tak mozes aj medvedie tlapky..!Potil som sa dva dni - zacat - nezacat?Najme ked som si precital par receptov ,kde sa dokonca vyhadzovali zhorete formicky.Prave od tejto pani som sa odvazil zamiesat cesto - a urobit ich. Ludia - su superove....odteraz ich budem robit len ja....
@zareaguj


Diskusia k článku

sracz
Hi, ciao a sevas @sefkuchar ! Very good job a vazena pani manzelka ma rozhodne pravdu. Aj podla mna od domacich udenych klobasok k medvedim tlapkam nie je az tak daleko. Aj na svoje medvedie laby musim mat zbrojny preukaz (gun permit) a predsa mi dokladne pomahaju ako pri vareni, tak aj pri peceni. Ja som v Des Moines Iowa ad 5/26/2006 a ak ku svojemu profilu pridas aj E mail & Skype adress mozeme spolu hodit rec a vymenit zopar receptov - aj na klobasy a ine delicacy. Velmi sa tesim a prajem vela zdaru v aktivitach pri predvianocnom zhone, ale aj potom, po nom!
babinka
a ja sa postavim do radu na tie klobasky, my ich objednavame z Chicaga, ale take domace - mnam, az tu citim vonu :-)
evusik
@sefkuchar keď už máš zmáknuté mäsové špeciality je načase naučiť sa aj sladké... a začiatok bol zdarný tak treba len pokračovať a zvládneš aj orechovú tortu, čo sa týka labiek ja som robila tento rok podľa egrešky "Tatrankové labky" a sú supéééééér :-)
marianne69
...no a ani to nebolelo...nakoniec z teba bude labkovy odbornik:-)))Blahozelam,ze si to zvadol na prvy sup...nie kazdemu sa to podari..
sefkuchar
Babinke - prepac - zistil som ze si z Chloridy - ale mozem Ti priniest - idem do Naples - zaciatkom januara,zastav sa,kolko poud..????
kuchticka
Sefkuchar, gratulujem k vykonu a pasujem ta na cukrara, nie iba sefkuchara. A co takto na Notrhwest nemas cestu? Je tu nadherne a klobasky mame radi i tu. Privez, ochutname, zaplatime a.....
babinka
@sefkucharik , ten zemepis ti ide asi horsie, nez varenie a pecenie - som v californii - san francisco, preto objednavame z chicaga, alebo obcas kupime v international obchode, ale to je bez vone
honestka
chcem sa opytat akym elektrickym strojom to nabijas klobasy? my chceme skusit KitchenAid v kratkej buducnosti, doteraz vzdy sme ich krutili rucne. dakujem
sefkuchar
Aj ja som sa dlhe roky trapil - rucnym mlyncekom.!Uz 12 rokov pouzivam masinu.Kupis ju v zasielkovom obchode na Online.Tu je adresa:www.sausagemaker.com ,maju tam rozne druhy a vsetko na vyrobu masovych vyrobkov ,zalezi kolko chces spendovat,su to super masinky- 20 kg zomelie za 5 minut,aj nabijas,len nahodis traktar.....good luck a daj vediet ktoru si si vybrala....
honestka
mam doma ten stroj, tak to chceme skusit, ale vidim, ze tieto stroje su ozaj riadne masiny, pozrela som linku. my nemame problem ani s pomletim, mame rozne velkosti mriezky a dokonca nas masiar si dal urobit na jeho stroj, tak to pomelie za 3 minuty v jeho obchode. len chceme vyuzit techniku a mame vsetko potrebne, takze len skusit, lebo to zatial stalo v krabici nepouzite. - dam vediet samozrejme asi dnes robim skusku...
o tom knedliku- ak chces, napoj sa na moj skype a poviem ti trik pri robeni knedlika. ked dokazes naparit z kupeneho cesta, nemal by si problem cesto si urobit sam- a aky budes hrdy... ozvi sa. a dakujem!



 



TOPlist