Susi po cesky

micanela - bez fotkymicanela, 22. januára 2015

Diskusia k článku

rea1
čítala som to dnes ráno. nuž, chute a facky sú rôzne ale ja by som to dobrovoľne "do huby" nedala. :-((
pod dotyčným článkom je celkom pekná diskusia, neviem, či aj pod týmto linkom, už som si ho nepozerala. dať si rozvarenú ryžu so škrobom, párok a uhorky, pán musí mať fest žalúdok. ale ako vtip ... no, povedzme. pokiaľ ma tým nikto neponúkne. :-))
2010
? nevidim ziaden rozdiel medzi strkanim krabich tyciniek do sushi co je tak isto len muka alebo parkom. Sushi su tradicne ale aj western style a kazdy si da co chce aj v japonsku


bubaya
Halušky po česky - no dáte tam brambory, jó nemáte, tak bez brambor, vrhněte tam hladkou mouku a vejce. Tak nic, ani vejce, tak hladkou mouku. Brynzu máte? nemáte? no tak uděláme se zelíčkem, ňamkyňamky, nemáte, tak budou bez, dietní verze, hahahahahah. Pomastíme to hezky špekem, ať nám to pěkne klouže....bohužel tak ani špek není. No dobrá,l tak si postavíme na plyn velkej hrnec, plnej vody, pěkně tam vyklopíme polovinu pytlíku mouky a halušky jsou hotové. Stejně nechápu, co ti Slováci na těch haluškách vidí, takovej blivajz.
malusa
@bubaya asi si nikdy nejedl prave bryndzove halusky,i kdyz nejsem slovak je to proste vyborne a zadny "blivajz ".Udelej si vylet na slovenskou kolibu a ochutnej.



 



TOPlist