Stretnutie s Varechou

an3da - fotkaan3da, 28. decembra 2013
Dala som sa do rozmýšľania a nemôžem sa spamätať na aký spôsob
som sa dostala na Varechu. Hľadala som nejaký recept ale sa
nemôžem spamätať aký. Nevadí.
Ani to neviem či som sa zaregistrovala hnedˇ, alebo na druhý deň.
Ani to nie je dôležité. Hlavne že sa mi zapáčilo všetko, prvé recepty
som dávala bez fotiek a potom som aj fotila.
Aj recepty iných rada čítam a niektoré aj skúšam urobiť.
Ako Varecha na mňa vplývala? Tak, že som skúšala zavárať bez
konzervansov a sa mi aj pekne darilo. Okrem toho som sa prichytila
že už robím častejšie rožky podľa receptu čo som tu našla ako tie
svoje. Aj domáce slané palice a rôzne muffiny sa nám stali obľúbené.
Pozdravujem všetkých varecháčov - varecháčky a teším sa na
dˇalšie dobré recepty.
@zareaguj


Diskusia k článku

viera1
Ale Anička,však si naša,viem si predstaviť,že sa tešíš,keď sa niečo podarí.A keď budeme zdravé,bude sa aj dariť.Želám ti všetko dobré v novom roku a teším sa na tvoje recepty.
sovka62
Mňa zlákal magazín Varecha, ktorý mi začal chodiť v piatkovej Pravde. Tam bol odkaz na stránku, tak som ju zo zvedavosti otvorila. Spadla mi sánka, zaregistrovala som sa hneď a odvtedy je Varecha mojím skoro každodenným spoločníkom. Keby som mala napísať, čo som sa vďaka nej naučila, akých ľudí som spoznala, ako som sa zdokonalila v používaní počítača, nestačili by ani tri strany. Tak ďakujem a pridávam sa k tvojmu pozdravu.
an3da
Správne som mala napísať - zoznámenie s Varechou. Máš pravdu @sovka62 , aj ja som sa postupne zdokonaľovala v používaní počítača a recepty alebo niektoré nápady z Varechy - ani neviem koľko krát som niečo robila, a už sa ma ani nepýtajú že odkiaľ to mám, vedia všetci že z Varechy.
pusta
ja som chodila na varechu už dlho pred registráciou pre dobré recepty a vždy som čítala pod nimi aj komentáre, najviac ma vždy zaujali rozumné komentáre od @sovka62 - vlastne ona za to "môže", že som sa zaregistrovala :-)
moje začiatky boli dosť kontroverzné, vážim si @dorisa za pekné povzbudzovanie.
všelijaké to bolo s @2010 aj so @sracz , ale časom sa všetko utriaslo a sme vynikajúcimi priateľmi aj mimo varechy.
tiež @j erica mi veľmi pomohla, za čo jej dakujem.
obľúbila som si i @eraserhead , @enerrgizzer , @tetriss , @nona @honestka , @kecemis @havino , @marianne , @palochuki , @j änger, @ethanel , z novších @kukulienka 71, @an3da @lusinkab , @dandika1 , @eviana...ani to neide všetkých vymenovať :-)
s mnohými sa poznám už aj osobne a sme vynikajúcimi priateľmi aj mimo varechy :-)
dakujem za krásne recepty a spoločne prežité chvíle.
prajem dobré varenie všetkým slušným varecháčom.
elixir
Na Varechu som prišla minulý rok v júli... Nevedela som vôbec variť, všetko som sa učila od začiatku, robila veľa chýb... Hlavnou motiváciou bolo to, že som mala plné zuby párkov a praženíc, chcela som niečo nutrične bohatšie. :) Vyhľadávala som stránky o varení a túto som navštívila ako prvú a už som ostala.
Varecha bola veľmi dobrá voľba, lebo je to slovenská stránka so slovenskými jedlami... ktoré poznám a viem, ako majú chutiť. Našla som tu veľa milých ľudí, ktorí mi poradili a pomohli, keď bolo treba...najväčšou inšpiráciou mi bola @izabella929 , ktorej krásne recepty a milé rady ma vždy usmernili...aj pochvala za niečo, čo už poznala a určite varila aspoň sto krát. :) Veľké ♥ pre Izku...
elixir
ešte nemôžem zabudnúť na @afataga :) tiež mi dala veľa cenných rád, hlavne ohľadne byliniek a korenín
zdezda
Aj ja som v mnohom vďačná Vareche. Veľmi ste mi pomohli, že som sa necítila osamelá, keď som bola na 4mesačnej PN. Hoci som vtedy nemohla oboma rukami variť, aspoň som nasávala pozitívnu energiu a mnoho dobrých, odobrených rád od skúsenejších gazdiniek a chlapov v zástere, no i od "mladej krvi" a vzdialených Slovákov v cudzine. Doteraz, i keď nemám času nazvyš, veľmi rada si prečítam vaše zážitky a diskusie od super ľudí (menovať nebudem, určite viete vy stáli, o koho ide :-) Ešte raz ďakujem, ŽE STE.
an3da
Podobne ako @zdezda , nemenovala som, preto že možno niekto koho nespomeniem je tiež zaslúžilý o moje časté navštevovanie Varechy, tešia ma najviac pozitívne diskusie a užitočné sú i tie ostatné. Vd´aka že JE Varecha a varecháči.
elysa
mne trvalo skoro rok, pokiaľ som sa zaregistrovala a Varechu som sledovala denne :), tiež mi tento rok "spríjemnila" dve pre mňa to boli dlhšie PN- dokopy to bolo cez dva mesiace... a to nehovorím o tom, čo všetko som sa naučila...aj v kuchyni, aj s počítačom...a tiež mám veľa obľúbených varecháčov...
hubata
Ako som našla túto stránku? Hľadala som inšpiráciu čo upiecť aby to bolo niečo nové, neokukané, ale z domácich surovín. A tu som našla skvelé recepty, ktoré nie sú umelo naaranžované, sú odskúšané šikovnými slovenskými, českými a maďarskými gazdinkami ktoré majú obyčajne záhradu a to ma zaujalo: rada varím to čo nestojí v hrncoch, ale a rýchlo poje. No a samozrejme, že sa rada pred rodinou popýšim cudzím perím a chvália moje varenie a pečenie z receptov varecháčok ..... hehe.
slavnicanka
Mňa tu zas zaregistrovala dcéra,a som jej nesmierne vďačná o vareche so m sem -tam už niečo počula no ale keď som "zdedila počítač,tak som tu varená,pečená veľká vďaka že takéto stránky existujú.
zizazi
o vareche som sa dozvedela od môjho syna:-)na neuverenie...vraj tu hľadá inšpiráciu. Bolo to pred rokom a odvtedy sa varecha stala mojou domovskou stránkou. Vlastné recepty nezverejňujem lebo všetky sa mi zdajú okukané a bežné, za to ale tu nachádzam priam skvosty. Stále nové nápady, úžasné recepty. Milujem sladké, samozrejme, že aj moji chlapi a odkedy som na vareche každý víkend vypekám, skúšam vaše recepty a musím priznať, že aj priberám...takže čo s tým? Menej variť a vypekať a viac sa hýbať? Menej asi piecť nebudem...tie rezy a torty, čo som vďaka Vašim receptom upiekla už nespočítam a v KK ich mám ešte toľko uložených....mňam, zato som ale priviedla na túto stránku svoje kolegyne. Vďaka všetkým varecháčom za úžasné recepty, nápady, vďaka za fantastickú stránku.



 



TOPlist