Sedem zákonov o zmätku v kuchyni

frauakbari - fotkaFrauakbari 11. októbra 2011 o 17:45

1, Čím drahšie zariadenie, tým zriedkavejšie ho budete používať. 2, Čím jednoduchší návod (napr. „Tu potlačiť!“), tým ťažšie sa dá otvoriť obal. 3, V rodinnom recepte, ktorý ste objavili, bude najdôležitejšia časť nečitateľná. 4, Keď sa vám jedlo nepodarí, čokoľvek na jeho záchranu ho pokazí ešte viac. 5, Vždy vám zložia kompliment za jedlo, ktoré vás stálo najmenej námahy. 6, Prísada, za ktorou ste sa špeciálne prehnali do obchodu, bude jediná, na ktorú je váš hosť alergický. 7, Čím viac času a energie venujete príprave jedla, tým väčšia je pravdepodobnosť, že vaši hostia strávia celý čas debatou o jedlách, s ktorými sa kedy stretli.
Komentáre k článku:


Pridaj komentár k článku:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist