Sedem zákonov o zmätku v kuchyni

frauakbari - fotkafrauakbari, 11. októbra 2011
1, Čím drahšie zariadenie, tým zriedkavejšie ho budete používať.
2, Čím jednoduchší návod (napr. „Tu potlačiť!“), tým ťažšie sa dá otvoriť obal.
3, V rodinnom recepte, ktorý ste objavili, bude najdôležitejšia časť nečitateľná.
4, Keď sa vám jedlo nepodarí, čokoľvek na jeho záchranu ho pokazí ešte viac.
5, Vždy vám zložia kompliment za jedlo, ktoré vás stálo najmenej námahy.
6, Prísada, za ktorou ste sa špeciálne prehnali do obchodu, bude jediná, na ktorú je váš hosť alergický.
7, Čím viac času a energie venujete príprave jedla, tým väčšia je pravdepodobnosť, že vaši hostia strávia celý čas debatou o jedlách, s ktorými sa kedy stretli.
@zareaguj


Diskusia k článku

12 komentáre k článku
všetko je svätá pravda. V jednoduchosti je krása.
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))veru tak!!!!
Pre mna este plati, ze cim viacej mi na urcitom jedle zalezi aby bolo dobre, prave toto sa mi nepadari a naopak.
Všetko, čo chceme urobiť čo najlepšie, dopadne katastrofálne, a čo odflákneme je super. :o)))
Vrelo s vami súhlasím. Zákon schválnosti funguje ma 100 %.
Tak toto funguje a nielen v kuchyni. Z vysokoškolských čias si pamätám otrasné cviká, keď sa čosi muselo titrovať do čohosi až do určitej farby, či naopak, do odfarbenia. Prikvapkávať čosi po jednej kvapke a miešať a výsledok žiadny, mi liezlo na nervy, tak som pustila viac naraz, odčítala a už len trnula, ako sa bude výsledok líšiť od toho, čo očakával vyučujúci. Viac razy sa stalo že som sa trafila úplne presne ako jediná z krúžku, kolegovia, ktorí boli dôslední neraz mali odchýlky.
Aj ja mám tú smolu, čím viac sa snažím dám do toho všetko nie stále je môj ofrfľaný manžel spokojný...Ale už po 36 rokoch si to nevším, ale na stý krát už zrevem.





TOPlist