Prosba pre adminov...

stacy77777 - fotkastacy77777, 30. septembra 2012
Chcem sa spýtať,alebo poprosiť a myslím,že nebudem sama, či sa naozaj nedá robiť nič, voči zaregistovanému,ktorý- ani nepridáva recepty, ani nemá žiaden konkrétny komentár k receptom, ale úmyselne a cielene "rýpe"?!? Beriem kritiku,všetci sme ľudia, každému predsa chutí niečo iné,beriem diskusiu, keď sa mi vyložene niečo nepáči, prejdem ďalej, ale nebudem zhadzovať niekoho, kto varil jedlo s najlepšou vierou,že bude chutné a ničiť jeho snahu.... Odkedy som tu zaregistrovaná,bola to pre mňa stránka na relax,pokoj, milé slovo..... v poslednej dobe to ale pán Rajnica zmenil. Rada by som,keby aj v takýchto prípadoch admin mohol zasiahnuť,nejedná sa o náhodné komentáre, ale o cielené znepríjemňovanie!!! Privítam dievčatá,ak sa ku mne niektorá pridá....
@zareaguj


Diskusia k článku

petra5
súhlasím tiež s ním nemám dobré skúsenosti!!!!
petra5
a to som tu len mesiac?!!...mňa konkrétne nie ale videla som v nejakých receptoch odmerané hlúpe komentáre!!Človek sa snaží dá to sem s radosťou a pýchou a nejaký hlupák ich začne ponižovať!!
julica
Ale ved ho nechajte, treba sa poopasovat so vselicim, co ma nezabije, to ma posilni, vravi mi mamina :)
medulienka122
Syn sa po nejakom čase zmiloval nado mnou a prihlásil ma na pokec, fb, ale je mi z tých komentárov zle! Nič pre mňa. Najviac milujem túto komunitu na Vareche, sú tu na 99 % milí a slušní ľudia, O,5% vedia byť aj príliš bezohľadní a zvyšok ma nezaujíma... Netreba si ich všímať, lebo takí sa v tom vyžívajú, keď môžu do niekoho rypnúť a ublížiť niekomu - je to akási povahová deformita - treba ich ignorovať
stacy77777
medulienka a julica- to som si vravela aj ja,že si ho netreba všímať....ale na druhú stranu, prečo má človek v tichosti vždy ustúpiť tomu bezohľadnému?? takého to iba povzbudí v jeho samoľúbosti,myslím si, že takí ľudia občas potrebujú dostať po prstoch,aby ich to donútilo pozrieť sa trocha do vlastného vnútra...
zlatulik3
No pekne ,dalši jeho krasny komentar...najnovši..:
rajnica, dnes 15:48
Výborne! 7 lyžíc cukru, 1 medu, 1/2 litra šľahačky, 350 g čokolády . Potom sa nečudujeme, kde sa berú pretučnelé deti.
julica
Ak su jeho komentare take ako tento posledny, tak na tom nevidim nic zakerne, zial. Nemozete cenzurovat vsetky nazory, co sa vam nepacii, su nepohodlne, ina vec su vulgarizmy a urazky.
jerica
ďakujem , stacy77777, včera 15:37 s týmto si to trefne napísala , !! citujem :
medulienka a julica- to som si vravela aj ja,že si ho netreba všímať....ale na druhú stranu, prečo má človek v tichosti vždy ustúpiť tomu bezohľadnému??
@julica , nesúhlasím s tebou , je nás veľa čo si obľúbili varechu.sk , preto,že sa tu neprepierajú ani politické,ale ani podrývajúce komenty,ja by som bola rada, keby hrnec "@rajnica " dostal príučku ako sa má správať,keď to nestačilo ohlasom na jeho koment , nemal by problém ho stopnúť, ale to môže byť zavádzajúce, lebo sa prihlási pod iným nicom.
Milá @julica nikto nechce žiadnu cenzúru, aj keď si to nebudem všímať , ale vidím , že niekto sa vyžíva reagovať na nezrelého @rajnicu. Je zaujímavé ako sa niekto vie chytiť na rypáka , miesto toho , aby si prečítal príspevok od našej milej prispievateľky @babav , to je čo by stálo za to si prečítať, obohatiť sa skúsenosťou a životom našej @babav , :-))
 varecha.pravda.sk/magazin/svetove-kuchyne-pensylvania-usa...



julica
Nerozumiem @jerica . Ked bude chciet, prihlasi sa aj stokrat, ako si napisala. Pravdepodobne sa tresta sam vo svojom nestastnom sukromnom zivote, nemyslis? Clanok o penslvanii som citala uz davno, skoda len, ze v nom nie su vtipy o obyvateloch pensylvanie :) (poznam od kamosov z ohia :)
stacy77777
milá Jerica- vážim si tvoje slová a vlastne máš pravdu v tom,že onen pán sa kľudne môže prihlásiť pod iným menom.... ale vyžívať sa v reagovaní,ako si napísala, to naozaj nie! Na tom sa predsa vyžívať NEDÁ. Len ma hodne mrzí, že sa tu takýto človiečik votrel a "kope" okolo seba. Neviem naozaj,či je lepšie reagovať, alebo strkať hlavu do piesku. Možno je to len tým,že som mala smolu a takýchto ľudí v súkromí stretla dosť veľa. Článoček,ktorý mi odporúčaš si určite prečítam a určite prídem aj na milšie myšlienky.... Ďakujem všetkým za názor a čas.
frezia68
Takých už tu bolo pár a už tu nie sú.Ale my sme tu a ja podobných ignorujem,pokiaľ neurážajú. V opačnom prípade zasiahne admin. a upozornia,či zrušia.
tomas
Áno, rozmýšľame nad systémom, ako by sme aj v budúcnosti predchádzali používateľom, ktorí používajú diskusie na rozdúchavanie sporov. Chceme prísť na nejaké univerzálne riešenie.
2254_1348559633 - profilový obrázok
goe
goe
Rada som si prečítala zaujímavosti o Pensylvánii. Vďaka. Treba si všímať len to pozitívne.
izabella929
@stacy77777 , viem presne o čom píšeš a aj viem, ako ťa to trápi...prežila som niečo strašné...najprv to začalo útokom tu na mňa a keď sa ma tu mnoho poriadnych slušných varecháčov tu zastávalo, tak pokračovala útokmi na Azete...dostávala som mesiac otrasné RP.. škoda, že sa taký človek nedokože vžiť do situácie toho osočovaného..
margaretka28
Mne pán rajnica už tiež všeličo popísal aj odkázal a aj ma poslal nazad do Zš,podľa neho mám slabé znalosti z fyziky.:-))) No čo už, on je asi najmúdrejší!! Tak si hovorím, že mňa rozhádže iba inteligent.:-))) Neviem či redakcia niečo vymyslí, je to asi ťažko, ale držím palce !!
stacy77777
Viete dievčatká moje, mne osobne tento pán ešte nič nenapísal, ale teraz možno začne....Ale akosi sa mi prieči heslo: "nehas, čo ťa nepáli"! Je predsa niečo iné,keď má niekto výhrady k receptu, to je normálne, ale tu ide naozaj o akúsi zvrátenú zábavu a vôbec nechápem,že takýto človiečik vydrží sám so sebou. Myslím,že nie je vôbec nič zlé na tom, aby mala redakcia právomoci stopnúť takéto komenty.Pevne verím,že oni už dačo vymyslia v prospech nás všetkých,za čo im vopred ďakujem....
jeka
Ja sa držím hesla"Najprv sa pozri na seba a poupratuj okolo seba,a až potom hľadaj chyby na iných. No a vidíte on to robí opačne. Súhlasím s vami,že by si to mal najprv rozmyslieť čo napíše.
salinka
Už som si párkrát všimla, že sa tu zaregistruje nejaký extrovert, ktorý si sem príde len tak, z dlhej chvíle, "zavŕtať". Pokiaľ je to len sporadicky, dá sa to prehliadnuť. Ale ak sa stretnem opakovane s negatívnou reakciou, alebo neodôvodnenou kritikou na recept, začnem sa zamýšľať nad tým, prečo ten dotyčný človek míňa elektriku na to, aby niekomu znepríjemnil deň. Prečo sa vracia na túto stránku, keď ho to tu poväčšine všetko rozladi?! A hlavne: ak ho prípadne seriózne zaujíma táto oblasť, prečo sám nepridá nejakú perličku, ktorú by sme potom my mohli hodnotiť?!
aroooo
z mojich skúseností takto si riešia svoje komplexy poniektorí ľudia, ktorí sa nevedeli ináč presadiť, sú to poľutovaniahodné indivíduá.....
babidka
Za tri roky co som na Vareche som tu uz videla niekolko takychto "mudrlantov " a poviem vam --- ako prisli , tak aj odisli ! Presne ako vravi moja priatelka @frezia " Takých už tu bolo pár a už tu nie sú.Ale my sme tu.." Ked ich budeme ignorovat , tak ich to prestane bavit a zmiznu sami lebo im bude chybat odozva na ich prihluple poznamky .Na druhej strane : kazda chvala samozrejme potesi :-) --- nemozno vsak brat ako urazku vsetky negativne komentare a nazory . Priznajme si , ze bcas su aj na mieste .Kazdy , kto sa odhodla nieco uverejnit na takomto verejnom fore musi pocitat aj s kritikou . Ta by vsak mala byt konkretna a slusna ...nie urazliva ci vulgarna .
evanaaa
Veru, ako píša @babidka , ak sa pozriete na moje recepty ( no, mám ich tu ako šafranu, hehe), tak tam takých vrtákov nájdete, ale dlho sa tu neohriali.
mariana33
joj, veru aj mňa tento pán dokázal vytočiť, ale neriešim ho...je mi ho ľúto, lebo v podstate to musí byť chudák, keď si takto lieči svoju dušu vŕtaním do ostatných varecháčov....raz ho to prestane, teda dúfam...:o)
letisia
Ten alebo tá rajnica? Ja mám často pocit podľa spôsobu písania, že niektorí novo zaregistrovaní varecháči nie sú noví. No ale tí vrtáci sú vždy ľudia, ktorí sú niečim frustrovaní a rýpaním majú pocit, že sú niečo viac.
medovnicek
Mne sa najviac na týchto ľuďoch páči to, že nikdy nepridajú žiaden recept, však nech nám ukážu, že ako sa to "správne robí", ak sú až takí skvelí odborníci a kritici, tak by nám tu mali predviesť svoje umenie. Môj názor je, že títo ľudia neznesú, keď sa nájde nejaká komunita ľudí, ktorí si rozumejú a vytvárajú dobrú pohodu, určite sú niečím frustrovaní, keď potrebujú do iných rýpať...
irenaw
Treba si zastať svoj názor, ale tým treba skončiť. Rýpačov častokrát ani nezaujíma recept či komentár a ani si ho pozorne neprečítajú. Neakceptujú cudzí názor a ani sa nad ním nezamyslia. Konkrétny zážitok som mala práve včera. Zle prečítaný komentár a následne ironická odpoveď. Škoda reagovať. Negatívna energia škodí rovnako ako zlé jedlo.
remcula
@Stacy77777 , taky se mi nelíbí tady ten typ lidí. Zde na Vareše je dobré aspoň to, že ten, kdo chce cokoliv napsat musí být zaregistrovaný. Ne všude to tak je a rýpalů je plno a všude. Nemyslím, že se dá najít na ně recept mimo zrušení registrace. Přeji ti, aby takových lidí bylo u tvých receptů co nejméně, protože i já to znám, jak se člověk cítí. Není třeba vždy chválit, lze i kritizovat, ale všechno se dá udělat slušně. Někdo je živ z toho, že může někomu ublížit, přitom si neumí vůbec představit, co autor receptu na druhé straně zažívá. Uvařit, nafotit, aby to mělo nějaký vzhled a čekat na případné komentáře a pak...studená sprcha. Přeji ti, abys takových sprch zažila co nejméně, protože lidi nezměníme. Krásný večer...:-)))
frantiskag
mne sa recepty a rady s varechy páčia a niekedy mi rýchlo pomohli tak toho pána nechápem kedˇ sa mi to nepáči tak to nechám tak a nekomentujem to,ale asi sa hambý za to že tam nedal ešte svoj recept ktorým by s pochválil



 



TOPlist