Pôst na šťavách - čo sa so mnou stalo po ňom?

rawery - fotkarawery, 15. júna 2017
Nie som zrovna typ človeka, ktorý by skúšal nové veci s vervou a bez strachu. Ked vsak moje zdravotné problémy /alergia, ekzém/ nielen ze pretrvávali ale kazdym rokom sa zhorsovali, rozhodla som sa skúsit vynechat lieky, masticky a iné tlmiace prostriedky a urobit s tym niečo od základov. Nebudem predsa donekonečna riesit len priznaky, musi to ist aj nejak inak.
Nasla som na internete niekolko dobrych skusenosti s postom - hladovkou, alebo postom na stavach. Davalo mi to celkom zmysel, ale ked som to skusila, po jednom dni som to vzdala, moja pevna vola je na bode mrazu.
Potom som pri inej prilezitosti narazila na Miriam Latečkovu - ktora sa venuje bylinkarstvu a poradila mi fajn maste na moje zapalene a ekzemove ruky. nejak sme sa pri rozhovorre dostali k tomu, že organizuje detoxikačné pobyty, ktore by mohli pomoct mojim zdravotnym problemom. Slovo dalo slovo a ja som sa v aprili vybrala na takyto detoxikacny pobyt s nedoverou a velkymi ocakavaniami.

Ako to prebiehalo?
Na pobyte nás bolo 18, čo bolo super, pretože Miriam sa nám venovala každému individuálna, na každého z nás si našla dostatok času, aby sme sa porozpravali o zdravotnych problemoch, ale casto sme sa jej zverili aj s osobnymi vecami. Miriam kazdemu ucastnikovi urobila diagnostiku, zistila, na co sa chce zamerat na detoxikacnom pobyte atd.

Pobyt je založeny na tom,že sa tyzden piju len zelneinove a ovocne stavy a speci bylinkove caje na obed, veceru.. Okrem toho sme detoxikovali pohybom - kazdy den dlhe prechadzky v okoli, boli sme na hrade Hrušov.. Cely tyzden s nami bola cvičitelka jogy a s nou sme absolvovali hodinu jogy rano aj vecer. Okrem toho sme mali kazdy vecer prednasky, worshopy a podobne. Naučila som sa tam bankovanie!! a tiež sme si vyrobili domace kozmeticke pripravky, ktore sme si potom vzali domov - nechtikovu masticku na tvar, niektori skusili aj sumive bomby.
Ja som sa najviac bala toho, ze budem hladna, ze nebudem vladat a budem mat migreny, ktorymi trpim. Nic z toho sa nestalo, prave naopak - prve dva dni som sice bola trochu nesvoja, ale to je asi aj kvoli novym ludom a prostrediu. Potom mi bolo na pobyte uzasne - nastupilo kopec energie, radost zo zivota, strasna pozitivita, mala som pocit, ze vyskocim z koze od radosti :)
Ja viem, že to znie neuveritelne, ale je to tak. Nikdy som sa necitila lahsie a pokojnejšie.
A co moj ekzem? Po prichode domov moj manzel neveril vlastnym ociam, zapal na rukach ustupil a svrbenie bolo takmer vymazane. Celkovo sa stav kože veľmi zlepšil a po radach, ktore som od p. Lateckovej dostala som pokracovala v prirodnej liečbe a dnes - po troch mesiacoch od pobytu mozem povedat, že moj ekzem je viditelne neviditelny :D
Detoxikacia tela ma mimoriadnu silu, ja sa už teším na svoj další detox pobyt, dúfam, ze sa mi podarí ísť ešte raz tento rok - na jeseň.
Ak chcete ísť tiež, googlite detoxikačný pobyt s babičkinou záhradou (nemozem pridavat linky kvoli zakazanej reklame, ale verim, ze sa k tomu dostanete) :)

Užívajte si pevné zdravie!
@zareaguj


Diskusia k článku




 



TOPlist