More

an3da - fotkaan3da, 27. júna 2012
Zasielam vam pozdravy z Boky Kotorskej, z Baosicu. Byvam u ludi s ktorimi sa poznam od roku 1988 a chodili sme aj skorej. Teraz sme prisli po dlhsom case. Su to dobri LUDIA. Vzdy nas dockaju s prsutou a domacim mladym tvarohom. Prisli sme vcera a ideme domov 7 jula.
@zareaguj


Diskusia k článku

an3da
Diky, @babidka , maju tu aj male dievca a ked ona nie ja na nete tak si ja trochu kliknem nech vidim co je nove. Prepacte ze nemam mekcene a dlzne, ale tu nemaju slovencinu. Vcera som robila aj tortu na rychlo, manzel mal narodky. Dolu piskoty, potom vanilkovy puding so zele-cukrikmi a hore slahacka so smotanou ( kyslou ). Aj 2 jula budem robit nejaku, potom mam narodky ja.
marianne69
aj ja ti zelam,dobre si oddychni a uzi si more,ktore to tichucko zavidim,milujem ho...hadam sa mi tento rok podari k nemu dostat:-)
aroooo
prajem príjemnú dovolenku, more ti závidím, ja sa tak skoro k nemu asi nedostanem, neboli by od veci nejaké fotky z toho prostredia.
sovka62
Prajem krásnu dovolenku na zaujímavom mieste medzi zaujímavými ľuďmi.
an3da
Len mi vysvetlite ako dam fotky do zazitkov...
evanaaa
@an3da , už sa teším na zážitky, nezabudni, ja by som šla tiež hneď.......Och more, ako mi chýbaš...!
an3da
Viete ako si uzivam...nebola som od roku 1997...
janger
Aj tebe vela srdecnych pozdravov :-). Dufam, ze aj fotky nejake nam ukazes. Uzi si to v pohode, dovolenka cloveku vzdy dobre padne...
danielas
Oddychuj a užívaj naplno všetko krásne v peknom prostredí a s príjemnými ľuďmi
hubata
Je od teba pekné že si si na nás pomenula aj vtedy keď ti je dobre. Želáme veľa slnka a dobre si to uži.
zvoncek
Je to veľmi milé, že si nezabudla na nás, prajem Ti, aby dovolenka vyšla
na 100%, no a pripajám živio, živio dodatočne Tvojej polovičke a (pe istotu,ak by som sa na Varechu nedostala aj Tebe v predstihu veľa zdravíčka, pokoj v duši a radosť v srdci
an3da
Diky, diky vsetkym za mile priania. Fotky budu ked sa vratim domov a ulozim ich do mojho pocitacu. Prave som prisla z rannej prechadzke, mam tu aj schody a este dva-tri razy chodim na kopec a dolu kpocom - dufam ze by mohlo ist daktore kilecko dolu, pravda tiez i vela plavam...
irenaw
užívajte, oddychujte, relaxujte a načerpajte veľa síl :-)
an3da
U nas davno islo vysielanie Vedomosti-bohatstvo ( Znanje-imanje ). Bolo to v Kysaci a prisli k nam z Boky, z Bijelej a Baosicu. Zavodilo sa vo vedomostiach z polnohospodarstva a tiez v sportoch. U nas doma sme vtedy po prvi krat privitali nasho terajsieho hostitela. On sa zavodil v sachu, iked vtedy hral brankara vo vodnom pole. A potom sme sa striedavo navstevovali. Asi sme jedini vytrvali v udrziavani kontaktov.
majo51
Pozdraavuj Herceg Novi a Igalo je to na začiatku zálivu kde je kompa,chodieval som tam na dovolenky dosť často a dokonca riaditeľ hotela z Igala spal u mňa v Bratislave. Bol som aj v Boke na výlete.Je tam prekrásne a prejem Ti príjemnú dovolenku. Pokial ste tam autom a neboli ste v Budve a na Svätom Štefane tak sa tam choďte pozrieť.
kuchticka
Uzi si krasneho prostredia a dakujem, ze na nas myslis i ked ti je dobre. Tie konciny nepoznam, ale iste je tam krasne ako vsade pri Jadrane.
an3da
Boka Kotorska sa tu este vola Nevesta Jadrana. Naozaj je tu prekrasne.
@majo , prisli sme autobusom a hlavne preto ze manzel bol v zime v nemocnici a aby mu ranne a vecerne prechadzky a kupanie prospelo zdraviu. Dufam ze mu bude pozitivne vplyvat, chodil od jari aj do slanej izbe a dobre sa citil. Pozdravujem vsetkych :-)))
majo51
pokiaľ má niečo z pohybovým ústrojenstvom tak v Igale nedaleko ako premáva kompa cez záliv je na pláži rádioaktívne bahno a chodia sa tam ľudia natierať,nechajú pôsobiť a potom šup do mora. Opýtaj sa na to domordcov tí určite o tom vedia. Igalo je súčasť Herceg Novi.



 



TOPlist