Medové megahríbyky.

gucky01 - bez fotkygucky01, 24. decembra 2011
Vyskúšal som recept na medové hríbyky,keďže som dosť nedôsledný,neprečítal som si ,že stopky a klobúčiky sa formujú maličké.Keď som sa pozrel do trúby,neveril som vlastným očiam,nielenže hríbyky narastli,ale neustále zväčšovali svoj objem.Skrátka mám teraz hríby,že by si nemusel žiadny hubár vymýšlať,krásnych 20cm.Napriek všetkému som zožal neuveriteľný úspech(teda skôr si osobne myslím,že to bola taká tichá škodoradosť(Ďakujem za recept a teraz keď už mám skúsenosti urobím ich lepšie.Ale svojim priatelom neprezradím ako nato,nech sa zabavia aj oni..
@zareaguj


Diskusia k článku

arasidka
toš vitaj medzi "pernykármi", mne to vyprávať nemusíš, ja som mala z cesta osúch s posypanými orechami. :))
ela77
Škoda, že si nedal foto tých megahríbikov. Ja som ich veľmi chcela robiť tiež, ale čas nedovolil a možno dobre, možno by som bola skončila ako ty.
tothka
N o veď si sa asi držal zásady, že keď zješ iba jeden, nemusíš dva. ale super, že si to vyskúšal.
matja
Ja som tiež vyskúšala medovníkové hríbky, ale podarili sa tak akurát, len stopky som nemala také pekné guľaté,ale z jednej strany ploské ... Každopádne je to super nápad a doma sa všetkým páčili a myslím, že Megahríby musia byť takisto pekné ako tie malé.
hubata
Môj syn ako pubertiak sa vždy jedoval keď som krájala koláče na úhľadné kúsky: on si vzal do ruky celú nohu zo štrúdle a napráskal sa. Tak aj ty: načo sa babrať s maličkými hríbikmi, urobil si mega a nech si každý myslí čo chce.
A ešte si neodpovedal na otázku @sladkejcokol áde.......



 



TOPlist