Malá rozlúčka a poďakovanie

sandra - fotkasandra, 31. októbra 2012
Milí Varecháči,

dnešným dňom sa končí moje pracovné pôsobenie na tomto portáli. Nastal čas trochu si oddýchnuť po troch rokoch, dvoch mesiacoch a šestnástich dňoch v tejto nádhernej, náročnej a poučnej práci.

Prežívala som s Vami dennodenne vaše radosti, starosti, naučila som sa mnohému, nielen čo sa varenia týka, ale aj z oblasti medziľudských vzťahov, za čo vám všetkým bez rozdielu patrí obrovská vďaka.

Ako v nadpise píšem, je to malá rozlúčka, končím ako admin tejto stránky, ale od dnešného dňa sa zaradím medzi Vás ostatných ako „radová“ Varecháčka, na čo sa už veľmi teším.

Ešte raz, veľká vďaka, čítame sa v komentároch tu na Vareche!

Sandra
@zareaguj


Diskusia k článku

marianne
Tak to ma velmi mrzi Sandra.Bola si mi nejeden krat velmi napomocna,ochotna pomoct na poradit.Dakujem.Prajem Ti, vela zdaru,zdravia a uspechov ci uz v novej praci alebo v osobnom zivote.Bolo radostou s tebou spolupracovat.
cistinka
Niečo končí, iné začína...vitaj medzi nami ne-adminami :-) Na novom mieste v novej práci ti prajem veľa úspechov a šťastia. Ráno vykroč tou správnou nohou a na varechu choď už len relaxovať ako my :-)))) Teším sa na tvoje recepty!
frezia68
To mi je ľúto @Sandratamer ,lebo párkrát som sa na Teba s dôverou obrátila s riešením záležitostí k mojej spokojnosti.Ale asi Ti to vyhovuje a teda ako rovnocenná varecháčka mi konečne od zajtra budeš tykať :-))) Tak veľa spokojnosti v novom zamestnaní :-)))
tomas
Momentalne si Sandra chce oddychnut, po troch rokoch huzevnatej prace si zasluzi poriadny oddych. Sandra nam pomohla rozbehnut Varechu a zasluzi si obrovske podakovanie, starala sa o Varechu dlhe tri roky a aj vdaka nej je Varecha dnes (myslime, ze opravnene) najnavstevovanejsi slovensky web s receptami.
Zivot ide dalej. Varecha bude pokracovat aj nadalej.
irenaw
želám ti, aby si na novú cestu vykročila tou správnou nohou ;-) vďaka za prácu na skvelej stránke. všetko dobré a vlastne aj vitaj medzi nami :-)))
elekra
@sandra , sandrička vitaj medzi nami varecháčmi! Teším sa, že sa aj naďalej budeme spolu stretávať na týchto stránkach. A oddych si zaslúžiš.
andys
Sandra, za seba len jedno slovo ĎAKUJEM :)
jerica
@sandratamer : Milá Sandra,
je krásne mať myšlienku,je krásne ju aj zrealizovať,je krásne sa vytešovať z úspechov, len nech to nie je na úkor zdravia, práca čo si robila určite bola poriadna šichta, ukočírovať toľko aktívnych varecháčov ktorí sa pripli na úžasnú dennú spoločníčku, ako je www.varecha.sk , ale aj len čo sa pripájali radami , starosťami , životnými skúsenosťami , niekedy aj šteklivým komentíkom.
Tomu sa hovorí odchádzam hlavou hore z dobre vykonaným dielom, a určite aj Tvojim "dieťaťom":-)

Ďakujem, že som sa mohla s Tebou poznať osobne,si úžasný človek:-)
sylvinka
Miilá Sandra. aj ja ti ďakujem,aj za túto úžasnú stránku a aj za rady, ktoré si mi nie raz poskytla. Verím že si sa rozhodla správne a prajem ti veľa zdravia a úspechov. A ešte: teším sa na tvoje ďalšie recepty :-)))
arasidka
Sandra, prajem Ti všetko dobré, som rada, že sa budeme i naďalej stretávať na týchto stránkach . Ď. Ď. Ď. cmuk
hannah22
Milá Sandra, držím palce do novej práce, vela zdravia, spokojnosti
a úspechov, jednoducho nech sa darí, budeš nám chýbat ale verím že "vareška" bude nadalej naša spoločná srdcová záležitost.....nás všetkých,...... preto len jedno velké dakujem ....... :))
babinka
oddychni si, odteraz budes s varechou viac relaxovat, a tak je to urcite pre teba lepsie...vlastne sa nelucis, ostavas, len pracovat budes iba na novych receptoch...:))
babav
Sandri,dakujem srdecne za vsetko ....Je mi luto ,ze odchadzas
z adminy,iste mas na to svoje dovody.Prajem ti dobre zdravie , stastie a uspechy vo vsetkom co ta v blizkej buducnosti ocakava.

kuchticka
Mila Sandra, dakujem za vsetko co si pre nasu-Tvoju Varechu vytvorila.
Prajem zasluzeny odpocinok (len ci bude Varecha rovnaka bez Teba?), vela uspechov v dalsej praci.
Dufam, ze si uz zabudla a odpustila mi ten moj "splecht" na zaciatku mojej pritomnosti na Varechu. Robila som si srandu a nevedela som s kym mam tu cest. Tak vsetko dobre zo srdca prajem.
jokin
všetko dobré Ti prajem a za tvoju prácu ďakujem.
sovka62
Pre mňa platí: Varecha=@sandratamer. Ako inak, je to tvoje dieťa, ktoré si vypiplala od zrodenia a teraz asi prišiel čas, aby si ho pustila na vlastné krídla, nech ukáže, čo dokáže. Ako správna matka zostaneš pri ňom, budeš pozorovať ako sa mu darí a pomôžeš, ak sa celkom dariť nebude.
Ďakujem za všetko, čo si pre nás urobila, prajem splnenie všetkých tvojich plánov a vidíme sa na Vareche.
zdezda
Ahoooooj, ďakujem za všetko, a vitaj ako radová Varecháčka :-)
babidka
Zrejme naozaj prisla chvila , ked si dosla na krizovatku a musela si sa rozhodnut co a ako dalej ...Nam neostava nic ine , iba sa s tym zmierit a popriat ti vela stastia a hlavne zdravia . Ja osobne ti velmi pekne dakujem - vsetci sme citili , ze mas tuto pracu rada a ze si tu pre nas . Pomohla si nam mnohym dobrymi radami - velakrat bez ohladu na to ,ci bol sviatok , vecer ci dokonca noc :-)Vela stastia !
marianna76
Tiež sa pripájam... som veľmi rada, že si nám ponúkla takýto domov, kde vždy nájdem pomoc vo všetkom. Ďakujem, ďakujem... úprimne z celého srdca. Veľa krásnej radosti prajem.
mracik9
Veľká škoda,ale určite sa tu s Tebou stretneme,prajem Ti veľa úspechov na novom pôsobisku.
hubata
Som rada, že som ťa Sandrika mala česť spoznať aj osobne, si milé sympatické, pracovité žieňa - tak nech sa ti darí aj naďalej ako vo Vareche.sk. Radila si nám, pomáhala, všetci ťa máme radi a teší ma že to všetci tak cítia nielen ja. Už sa teším na tvoje recepty, rady a zážitky aj na druhej strane Varechy.sk - ako jedna z nás.
Želám ti veľa zdravia, spokojnosti a nech sa ti darí!
evusik
zmena je život.... prajem ti, nech ti táto zmena prinesie len radosť a úspechy :-)
dorisa
Sandri, prajem ti v živote vela uspechov , zmena je život, nech sa ti darí.
ketty3811
Sandra,aj ja ti ďakujem za túto skvelú stránku a prajem veľa šťastia v osobnom a pracovnom živote.A samozrejme ťa vítam medzi nami obyčajnými varecháčmi.
9153_1557420417 - profilový obrázok
pn
pn
Prajem všetko dobre v zivote a vela uspechov!!!!
mariadra
Nech sa Ti darí, želám všetko dobré a pevné zdravie.
zdenkas
Sandri, nech sa Ti darí a jedno veľké ĎAKUJEM. A hlavne nech Ti zdravíčko slúži.
3sandra3
Všetko tu už zaznelo.... tak sa tiež k prianiam pripájam i ja.
evas13
Ďakujem za to, že si, ďakujem za Tvoju krásnu prácu, ktorá nebola určite jednoduchá, riešila si mnohé problémy, ale prežívala si s nami aj naše radosti. Prajem ti veľa zdravia a krásnych dní.
pusta
@sandratamer , úprimná vdaka za všetko. ste zriedkavý a výnimočný človek - nech sa vám darí vo všetkom!!!
izabella929
Nie raz si mi pomohla, poradila v začiatkoch môjho pôsobenia na Vareche, patrí ti za Tvoju trpezlivosť vďaka.-) do ďalšej práce medzi nami varecháčmi ti prajem veľa šťastia, trpezlivosti a hlavne veľa nových vynikajúcich receptov...)
babi
Sandra, každý vie najlepšie sám, kedy nastane tá správna chvíľa na odchod. U teba zrejme nastala. Prajem ti, aby si si oddýchla a načerpala nové sily .
Jedno je však isté - vytvorila si skvelú stránku, kde sa stretlo veľa ľudí rôznych vekových kategórií , rôznych stravovacích návykov a dokonca aj z rôznych kútov sveta.
Nie vždy to bolo jednoduché "ukočírovať" rôzne názory - hlavne v diskusiach, ale zvládla si to výborne.
Niektoré z nás mali to šťastie, spoznať sa aj osobne a vytvorili sa medzi nami priateľstvá, či už osobné, alebo virtuálne.
Je to tvoja zásluha - tvoje dielo- za čo ti patrí jedno veľké ĎAKUJEM !!!
Som rada, že som mala možnosť spoznať ťa aj osobne.
Verím, že budeš ako "vareškárka" prispievať svojimi skvelými receptami.
Prajem ti veľa krásnych a radostných dni , zdravie, šťastie a lásku........
salinka
Tato informacia ma prekvapila, nejako som mala zafixovane, ze patris na veky-vekov k Vareche. Tak dufam, ze ta tu aspon obcas budeme stretavat, dakujem za tvoju dobru pracu. Prajem ti vela uspechov v dalsom zivote a nam ostatnym, aby Varecha fungovala tak perfektne aj nadalej.
mojack
Veľké ĎAKUJEME za všetko čo si pre nás Varecháčky urobila....a s radosťou ŤA vítame medzi nami . Prajem všetko naj.. naj..najlepšie ..
cica2
Milá Sandra, najskôr som sa zľakla, že odchádzaš navždy, lebo ako adminka si bola milá, úžasná, šikovná, vždy ochotná pomôcť, preto ti ešte raz za všetko ďakujem a teším sa, že ostávaš naďalej s nami ako varecháčka, tak vitaj medzi nami varecháčmi! :-) Tak nech sa ti dobre darí aj naďalej, prajem veľa zdravia, spokojnosti a úspechov!

aroooo
Kde niečo končí, súčasne aj niečo začína. Varecha mi je dennou spoločníčkou, kde okrem receptov,rád,poznávania cudzích krajín a ich kuchýň a života tam/škoda že to nepokračuje/,zážitkov,vtipných diskusií som sa naučila aj lepšie pracovať s počítačom,našla veľa spriaznených duší ochotných vždy poradiť,virtuálnych priateľov - no skrátka varecha je pre mňa veľké plus,dúfam že to tak bude i naďalej, za čo posielam moje veľké Ď A K U J E M a do budúcnosti prajem veľa zdaru
medulienka122
Milá Sandra, aj ja ti musím vysloviť svoje poďakovanie, aj keď na Vareche som len pol roka, zistila som, že si tu mala občas "veselo", keď sme si na diskusiách občas skočili "do vlasov".Ty si to vždy diplomaticky vyriešila, máš môj obdiv a do budúcna ti prajem všetko najlepšie!
garanco
Sandra, ĎAKUJEM za stránku, mnohokrát za pomoc, radu!
Myslela som si, že si ideš oddýchnuť k prichádzajúcemu bábätku, možno aj to časom príde!
Želám Ti, aby Ti ako obyčajnej Varecháčke nič neprihorelo, nič sa nepripálilo, nevykypelo (ako nám poniektorým), keď sa budeš preklikávať po "svojej" stránke!!!
akned
Drahá Sandra, všetko čo cítim tu už naši varecháči napísali a tak sa vyjadrím len tak obyčajne, jednoducho,srdečne. Ďakujem!!! Prajem veľa zdravia, spokojnosti a všetko naj,naj,.... Teším sa a vitaj medzi nami :-)
azucena
Milá Sandra, aj ja sa môžem pripojiť len k tým želaniam čo varecháči napísali, prajem ti veľa,veľa zdravia aby si mohla ďalej pokračovať ako varecháčka.
petr
Ukočírovať také "hejno" nebolo asi vždy jednoduché. Veľmi som ťa obdivoval. Budeš mi chýbať. Si nielen šikovná, ale aj veľmi pekná žena. Tak nech si šťastná a daj vedieť, kde ťa nájdem :-)
sandratamer
Ďakujem všetkým za krásne komentáre, včera som si pri ich čítaní trochu poplakala, no a dnes, vďaka Petrovi tu vyššie aj vybuchla salvou smiechu, nech žije recesia :-D
krasomil
I ja bars šumne dzekujem totej fajnej redaktorke za šicko, i kedz vysavač i mixer še mi pohubili. By ši caly život ňebanovala, žes varechu ochabila. A to mi hutal internet zapojic, ta to bars netreba.
palokuchki
Sandra, budes nam tu vsetkym chybat. Varechu si viedla vynikajuco. Som ti vdacna, ze si si nasla pre mna cas a ja som ta mohla stretnut osobne. Si velmi mila a sympaticka zena. V tvojich dalsich krokoch zivota ti prajem len vsetko to najlepsie.
janger
Mila Sandra, bola si nam vzdy napomocna, ci bol sviatok, ci piatok, vecer, rano, bola si tu vzdy....Kiezby kazdy vykonaval svoju pracu tak zanietene, s celym srdcom a obetavo, ako ty. Budes nam chybat ako admin, ale nastastie zostanes medzi nami... Oddychni si, vypni motor...Prajem ti moc, moc stastia, dobreho zdravia, kludu, vsetko dobre! Si mily, citlivy, dobry clovek. Tak som ta spoznala ja, hoci len na dialku. Ahojcek, Jana.
janger
....a mas peknu novu fotku, ten uces ti velmi svedci :-)...
evanaaa
Sandri, jednou nohou tu, druhou tam a teraz už si oboma prekročila pomyselný prah a zastala si u nás, vlastne u " svojich", buď aj tu šťastná,ty si nás akože stvorila a tebe za to v mene aj tých ostatných Ďakujem! Pri prvej tvojej vete mi srdce akosi poskočilo, no keď som čítala ďalej, už bolo dobre a bude aj naďalej, lebo ďaleko neodchádzaš, vlastne nám budeš bližšie. A za to, čo zostalo za tebou - a je toho dosť ešte raz ďakujem.
zirafninka1
Dakujem Sandra za vsetko. A lucit sa teda nebudem. Tesim sa na dalsie Tvoje recepty a inspiracie :)))
mijaita
Praha děkuje za vlídné přijetí, slušné zacházení a přeje taktéž aby @sandratemer měla v budoucnu na ružích ustláno :-)
Přidané hodnoty @sandratemer na Varecha.sk budu bedlivě sledovat ! :-)
helca103
Nebudeme sa predsa lúčiť,veď ostávaš medzi nami - akurát, že si začala novú éru svojho života. Urobila si kus práce a verím,že ten kto Ťa nahradil bude našej Vareche na prospech minimálne tak, ako si bola Ty za tie 3 roky.
marcy
@helca103 , presne si vypísmenkovala moje myšlienky :-))....tak dovarenia :))
bozulka
No toto je pre mňa šok...!!! Sandra ešte raz ďakujem za plnú "kabelu" radosti,zábavy a potešenia !!! :-).
Želám zo srdca nech sa ti darí nielen v novej práci,ale aj doma !!!
Teším sa na tvoje recepty a komentáre...
darinocka
Ďakujem Ti,Sandra,za Tvoj profesionálny ale nesmierne ľudský prístup.Želám veľa zdaru v práci a zdravie Tebe i Tvojej rodinke.
Pre mňa zostaneš stále Sandramater ;) .Drž sa,dievčatko.;*)
babkamt
Aj ja patrím k tým , ktorým budeš chýbať. Nie raz si mi pomohla , poradila. Dúfam , že zostaneš Vareche verná. Prajem ti , aby si mala takú radosť a chuť pracovať aj v novej práci ako si mala na Vareche.Prajem ti všetko dobré.
turistka
Zdravím @Sandra , nepoznala som Ťa, no stránky na Vareche sa mi páčia a prajem Ti všetko najlepšie. Osobne sa veľmi rada vraciam pozrieť na bývalý kolektív, pani vedúcu. Mám na nich milé a niekedy i humorné spomienky. Tak som rada, že "neutekáš " len tak z Varechy, ale rada prispeješ a prídeš sa pozrieť na stránky a určite pridáš nejakú receptovú dobrotu.
tetuska
želám veľa úspechov a oceňujem, že neodchádzaš z Varechy, teším sa z Tvojej prítomnosti... želám Ti, aby sa Ti v novej práci darilo a aby Ťa bavila, lebo keď svoju prácu máme radi, je to viac ako koníček...
havino
Milá Sandrička, aj ja Ti ďakujem za všetko čo si pre mňa, ako admin urobila, vždy s milým a ľudským prístupom, to sa už dnes nenosí. Želám Ti veľa úspechov, radosti a spokojnosti, v Tvojich ďalších životných rozhodnutiach. Hlavne, že zostávaš tu medzi nami.
sonulienka
Aj ja sa pripájam a veľikánske ďakujem za pomoc keď som potrebovala. Prajem veľa veľa zdravia a veľa úspechov v ďalšej novej práci.
janazjarku
No, teda !! Po dlhočiznom čase sa tu objavím a aká milá rozlúčka :-) celkom taká ako má byť aj so slzami aj so smiechom :-) No ja sa teda nelúčim, lebo ako som správne pochopila tak tu budeš stále s nami. Poďakovanie za tvoju úžasnú prácu ťa však ozaj neminie :-) Takže ja za seba ti z celého srdca ďakujem, že si vstúpila cez varechu do môjho života a pripravila si mne aj mojím vareškovým kamarátom veľa krásnych dní a fajných vôní z kuchyne .-) Nech sa ti darí v tvojej novej práci, nech sa ti darí v rodine a nech ti úsmev nikdy neodíde z tváre :-)
medovnicek
Vrelá vďaka za všetko milá Sandra prajem v budúcej práci plno tvorivých nápadov a hlavne nech si tam spokojná
jody
@Sandri , a ja prajem hlavne veľa šťastia a tiež za všetko ďakujem. :-)
ancicka
Pripájam sa k ostatným a prajem veľa zdravia a dakujem!
majkahra
V ďalšej životnej púti veľa úspechov a zdravia a tešíme sa na nejaký pekný príspevok. Ďakujem
dodo46
Milá Sandra .Aj keď už nebudeš admin ,aj tak ťa budeme mať naďalej všetci radi.
Oddýchni si. daj si poriadnu siestu a my ti prajeme veľa zdravia a šťastia.
soncya
týždeň bez varechy a tu mi aké novinky?! :(
vitaj @sandratamer medzi nami na opačnej strane. Zmena je život.
torticka
Aj ja Ťa vítam medzi nami dievčatami a chlapcami a teším sa na Tvoje príspevky a recepty.
jarco
Zdá sa, že tie tri roky vôbec neľutuješ. Tak je to fajn.
xanadu1955
Vďaka za Tvoju úžasnú prácu na Vareche. Prajem Ti v ďalšom Tvojom živote veľa šťastia zdravia a úspechov v práci a dobre si oddýchni.
mariaklara
Vďaka za Tvoju prácu, želám Ti všetko len to naj......, hlavne si oddýchni, verím, že budeš prispievať do našich receptov a diskusií aj naďalej.
tinca
vďaka Sandra za všetko, nech ťa sprevádza len šťastie a radosť,verím že ak bude treba poradíš aj ako ne-admin.
enge149
aj ja som sa zľakľa.,kto sa lúči,ale našťastie nie"naveky"pomoc aj ochota bola vždy,ale práca to bola namáhavá aj zaslúžená..tak Ti prajem veľa úspechov v ďaľšej práci aj v súkromí,veľa zdravíčka a verím,že Ťa zastúpi "šikovná nová Varecháčka"...
tatranka
Pripájam sa za ten dlhý rad varecháčov,ktorý svojími slovami ti vzdávajú a hold za tvoju prácu. Tiež by som ti Sandra rada popriala veľa pekných a plodných dní. Vždy,ak som mala problém,rada a s dôverou som sa na teba obracala.Zasvecovala si nás do prvých krôčkov na tejto stránke.Som rada že patrím do tímu varecháčov.Snažila som sa tiež prilákať nových a hodnotných členov na túto stránku.Vždy som jej verila.Je to zásluha admintou,teba.Želám všetko dobré. Vítaj medzi nami.!!!!!
diabambulka
Všetko tu už asi odznelo a ja sa len pripájam do dlhého radu Varecháčikov a ľudí čo milujú varenie :-) prajem z dobrého to najlepšie a z krásneho to najkrajšie. Želám veľa, veľa šťastia a nech sa ti splní aj ten najtajnejší sen. A mať šťastie je tiež veľmi dôležité, veď ľudia na Titanicu mali toho možno veľa, ale práve šťastie nemali. My sme mali šťastie spoznať teba :-)))
stacy77777
tiež sa pripájam k ostatným Varecháčom a prajem všetko len to najlepšie
janadelfi
Po dlhej dobe som znova na vareche a nejako mi ušlo, že Sandra už nieje admin - @sandratamer prajem Ti veľa osobných a pracovných úspechov, nech sa Ti vyhýba všetko zlé a trafiť Ťa môže len láska, šťastie a zdravie a samozrejme spokojnosť :-)



 



TOPlist