Gulašik

samouk - bez fotkysamouk, 10. januára 2012
V sobotu som varil svoj prvý tohtoročný gulaš, pre partiu kamaratov futbalistov ako začiatok Noveho roku. Som rád, že im chutil a verím že dáľšie chutné gulašiky sa mi podaria aj na súťažiach v priebehu roka 2012.
@zareaguj


Diskusia k článku

kuchticka
Vitaj na vareche, ale tuna sme snad vsetci SAMOUCI. ??? Tak ked ten gulas budes robit nabuduce odfot a daj recept na Varechu. Vsetci chceme vidiet aky si sikovny. Ja o tom nepochybujem.
marcy
vitaj a pridávaj svoje výtvory :)....ste komunita,ktorá púšťa na súťaže aj iných ľudí ???...guľášového súboja by som sa rada zúčastnila s mojím pomocníkom :)))
tothka
Vitaj, pekne si sa uviedol, tak teraz neváhaj a pridaj aj nejaký dobrý recept
bozulka
Súhlasím s kuchtičkou,skoro všetci sme tu samouci,jeden úspešnejší než iní,ale to nevadí lebo máme jedno spoločné - radi varíme a určite aj papáme.Takže vitaj a snaž sa!!!
hubata
Keďže receptov na guláš nie je nikdy dosť, môžeš ho dať aj len ako písaný recept bez foto. Každý má na svoj guláš svoj recept, je to jeho výrobné tajomstvo a len častým absolvovaním gulášparty dokáže kuchár-samouk vychytať všetky muchy toho svojho. Ja som sa napr. od môjho strýka naučila dať do gulášu zápražku. Vždy som zachusťovala chlebom, múkou, solamylom, kopu cibule - ale nie to nie je ono! Jeho cesnaková zápražka je to to pravé, voňavé doladenie správneho gulášu. A taká orosená dvanástka k nemu pre kuchára aj pre parťákov - to už je tá povestná čerešnička na torte. Tak nech sa ti darí aj vo futbale, aj v gulášovaní.
arasidka
n e s m r t e ľ n á t é m a - o g u l á š i !!!
Maňáááááána - varíme!
enge149
guľáš je vždy dobrý aj v lete aj v zime na mnoho spôsobov,tak chutilo... a vitaj na "vareche"veľa úspechov a nápadov vo varení..
babidka
gratulujem k vydarenemu gulasu a prajem ti este , aby sa ti vzdy vydaril aspon tak ako teraz :-)



 



TOPlist