polovice slovenské a z druhej africké.
Mama a babka - Slovenky, ma však naučili úžasné množstvo
receptov klasickej slovenskej kuchyne, či už to boli zemiakové placky
- harule, alebo sviatočná kapustnica, buchty, strapačky a tak
ďalej....
Všetky recepty mi nakoniec išli od ruky a ľahko... Jediný ktorý mi
vedel dať zabrať boli slávne BRYNDZOVÉ HALUŠKY.
Existuje mnoho spôsobov, mnoho názorov, receptov, trikov, tipov
a iných zjednodušení a vylepšení si tohoto klasického receptu.
Asi sa nikdy nebudem pokladať za profesionálku, ale po poslednej
skúsenosti si môžem s pokojom v duši povedať, že ich prípravu
zvládam :)
Robili sme ich s frajerom a dnes si ich urobíme zase - a ja Vám to
krásne nafotím a popíšem :)
DOBRÚ CHUŤ!
Vďakááá!