Akcia na matrace Dormeo

helica - fotkahelica, 28. augusta 2013
Viem, že to sem nepatrí, ale inšpirovala ma @Stacy77777 so
svojou skúsenosťou s košíčkami na maffiny. Ty si mala dievča
moje aspoň zadosťučinenie, že sa Ti snažili opravedlniť. No čítajte
tento môj neuveriteľný príbeh.
V piatok m.t. som išla okolo predajne Top schop v Trnave a vidím
na výklade veľkým písmom napísané: Akcia na matrace Dormeo -
3O euro/ks. Pretože plánujem kúpiť na chatu dva nové matrace,
tak som vošla dnu, popýtať sa na podrobnosti. Predavačka veľmi
milá a ochotná ma ubezpečila, že matrace sú skutočne za tú cenu,
iba nie sú vákuovo zabalené. Nemali však požadovaný rozmer, tak
sme sa dohodli, že po zmeraní sa v pondelok zastavím.
No a v pondelok som vytiahla manžela obzerať matrace, že akú
fantastickú kúpu som objavila. Vkročím do obchodu, personál iný,
neochotný (reku, či som si obchod nepomýlila). Na moju otázku
mi bolo oznámené, že matrace požadovaného rozmeru sú
vypredané, ale možno vraj prídu. Kedy- nevedeli, aké, tiež
nevedeli, či je cena garantovaná, samozrejme nevedeli. Požiadala
som o kontakt - tel. č., no dostala sa mi odpoveď, že tam sa
nedovolám, že to je linka iba pre nich. Na to som ich požiadala, či
tam nemôžu zavolať oni. No zistila som, že oni sa tam vraj
nedovolajú. Ale keď ich vraj tak strašne chcem, mám sa zastaviť
popoludní, možno budú. Na otázku, či tá cena 30 euro sedí, mi
bolo ochotne oznámené: To závisí od toho, v akom budú stave.
Ak budú moc špinavé, alebo moc opotrebované, tak tých 3O
euro.
Vyšli sme z obchodu, bez pozdravu a ja som málo potrebovala
prvú pomoc!
Doma som volala na zákaznícku linku Dormeo, kde som sa
dozvedela, že to predávajú matrace také, čo zákazníci vrátili
naspäť v rámci akcie" vyskúšaj zadarmo na 100 dní".
Neviem, či sú takéto praktiky legálne a či o tom vedia vôbec
kompetentné orgány. Možno zajtra pôjdem kupovať do
luxusných predajní akčný tovar: obnosené zodraté topánky, či
nosené, prepotené oblečenie. Nuž darmo, sme krajina zázrakov a
u nás je možné všetko - urobiť si so zákazníka totálneho idiota -
maličkosť!
Šľak ma ide trafiť!!!
P.S. Ak ste náhodou dostali chuť na spomínané značkové
matrace, majte chvíľu strpenia, zrovna ich exekútori zbierajú po
Luníku 9.
@zareaguj


Diskusia k článku

eviana
...na Slovensku všetko možné, drahá Helica... tu rozprávky nikdy nekončia... šťastne :)
Inak... ja Ti neviem, ale pre mňa tie Dormeo zázračné matrace vakuovo balené sťaby v oriešku pre Popolušku nejak príťažlivé nie sú a po tomto Tvojom zážitku ešte menej.
abdul
Oné, mám 10 ročné zánovné gumáky, len 42 krát použité, dám za akciovú cenu 11€.
Aj tohoto sa asik dožijeme. Som za to, aby sa zverejňovali podobné obchodnícke svinstvá na výstrahu pre ostatných.
stacy77777
Tak to snáď ani nie je možné....v tejto krajine je fakt možné úplne všetko a kompetentné orgány tichučko spinkajú,alebo odchádzajú z firiem s plnými taškami...to som inak videla na vlastné oči v bývalom zamestnaní,keď na podnet zákazníkov prišla SOI a Hygiena, oprávnene inak, ale vyjadrenia zamestnancov boli bezpredmetné, šéfovia sa s kontrolou zavreli v kancelárii a milé kontroly odchádzali nabalené s dvoma taškami a všetko bolo v poriadku. Však som aj odtiaľ rýchlo odišla, z krásneho miesta, kde myši chodili po pečive a šéfove sliepky s prepáčením sr.... až vo vstupných dverách...Kde končí vlastne tá podnikavosť a pažravosť,čo a kto vlastne zastaví takýchto predajcov. Nedávno som mala výstup tiež s jedným super cukrárom,keď som kúpila veterníky, pretože som išla z práce a nemala som čas piecť pre návštevu,vrchný štítok,dátum 23.6., na vrchu prelepený 28.6.@Helica - prajem v budúcnosti viacej šťastia pri nakupovaní a pre zaujímavosť by som skúsila zavolať na hygienu a informovať ich o takomto predaji,prajem pekný večer
sovka62
Máme trhové hospodárstvo, trhni kto môžeš a trhni čo môžeš. Neexistuje kompetentný orgán, ktorý by spotrebiteľa naozaj chránil a zjednal nápravu. Iste, máme ŠOI, ale jej kompetencie siahajú po udelenie pokuty, samozrejme, to je ošetrené, veď pokuty putujú do štátneho rozpočtu. Spotrebiteľovi poradia, aby sa obrátil na súd v občiansko právnom konaní (asi ho majú za debila, sám by na to neprišiel?) a keďže tu u nás je nefunkčná nielen ochrana spotrebiteľa, všetci vieme, ako dlho to bude trvať, čo to bude stáť a aký to bude mať výsledok.
Heli, kašli na Dormeo, aj v akciovom výrobku platíš tú reklamu, ktorý nám masíruje nervy v TV. Podľa mňa matrace podobnej (ak nie lepšej) kvality nájdeš hocikde a asi aj za menej ako 30€.
kimlo
Výrobok ktorý donekonečna omieľajú v TV reklame si NIKDY nekúpim!
marianne
Chod do calunictva kup si kvalitnu pamatovu penu v kombinacii 3cm pamatova pena s podlepenou 2-3 cm tvrdsej peny.Pametova pena ta vyjde 300 euro za m3 a tvrdena 200 euro za m3.Takze cca na manzelsku postel do 40 euro. Od toho casu mam nove krize a spi sa na tom fantasticky.Okaslala by som im cele Dormeo.Predrazene 3x.
helica
Ďakujem vám všetkým za čas, ktorý ste si našli, aby ste mi preukázali svoje sympatie. To fakt, jednému ostane rozum stáť!
Majte sa pekne a hlavne pekný víkend želá Vaša Helica.
julica
Neviem no, niektori ludia sa potesia zanovnemu matracu, najma ak je tam odnimatelny obal. za 30 eur by som necakala ani nic lepsie.
rulik
@kimlo-m áš pravdu, výrobok, ktorý potrebuje reklamu isto nemôže byť dobrý a preto od neho ruky preč
helica
Ešte krátky dovetok. Ja som vôbec nebola zameraná na spomínané matrace, len mám v pláne vymeniť tie chatové za nové, resp. z domu zobrať na chatu a nové si nechať na doma. No a keď som úplne náhodou prečítala oznam vo výklade, tak som sa išla bližšie poinformovať. No a dopadlo to tak, ako je popísané vyššie. Že ide o matrace použité, by ma ani vo sne nenapadlo.
O tom sa vážení predajcovia neunúvali zákazníka informovať!
hanka56
Moje kamarátka si před 3 roky koupila slavné Dormeo, za půl roku se madrace propadly a nedalo se na nich spát. Reklamace dopadla tak, že dodnes nemá ani madrace ani peníze
amelie
@helica , do bratislavy to máš na skok, ikea má veľmi kvalitné matrace za slušné ceny, máme ich už dlhšie a sme s nimi spokojní.
helica
@amelie , veľmi pekne ďakujem za typ, ale zrovna včera som kúpila v Lídli 2ks matracov za 7O euro/kus. Prvú noc majú za sebou, zdajú sa mi byť trošku tvrdšie, ale to je všetko o zvyku. Vypadajú celkom dobre, kvalitné, veď v ten deň sa aj všetky minuli. Ešte raz ďakujem. S pozdravom Helica
jamalinka
zaujal má článok, nakoľko moja dcéra chce tiež vymeniť matrace a tiež som v TT videla reklamu v E SHOPE, aj sme s dcéru boli v predajni, aby sa na to pozrela, zatiaľ to zostalo na vymeraní si matracu doma. Ďakujem za vzácnu informáciu, pretože takéto ODPORNÉ praktiky by mi ani vo sne nenapadli, naozaj nás majú s prepáčením za DEBILOV? Stále počúvam aké sú nekvalitné výrobky aj s potravinami u nás a ľudia, ktorí majú možnosť si chodia nakupovať do susedného Rakúska, poznám takých, chvália kvalitu a porovnávajú s našimi druho aj treťo radovými výrobkami, pritom cena je rovnaká ak nie aj vyššia. Pýtam sa DOKEDY to takto u nás bude fungovať? Na všetkých stranách nás obabrávajú či je to na platoch, sociálnych výhodách, dôchodkoch a podobne?
gabika323
dormeo sme mali na skusku a vracali sme ho - mozno predavaju / resp. predali uz aj tie "nase". kazdopadne moc nam nevyhovovali, nakoniec sme kupili v  matrace-vegas.sk
kde nam aj ovela ochotnejsie poradili s vyberom (aj ked za 30 eur tam asi nic nenajdes : ))
helica
Ďakujem Ti @gabika za skúsenosť. Už som kúpila pred pár mesiacmi v Lídli a som spokojná. Oni garantujú, že sa môžu tiež vrátiť pri nespokojnosti. Myslím si, že v spomínanej predajni by mali zákazníka automaticky informovať o dôvode zníženia ceny.



 



TOPlist