SÚŤAŽ + VÝHERCOVIA:
Sedacie vaky vynikajú svojou pohodlnosťou aj štýlom

P.R., 24. apríla 2017     9 minút čítania

Sedacie vaky sa v súčasnosti čoraz častejšie objavujú v bytoch a domoch. Stretnúť sa s nimi môžete aj v kanceláriách, reštauráciách, baroch či dokonca aj v kinách. Sedací vak je totiž vhodný do každej miestnosti. Ich užitočnosť a pohodlnosť spolu s dizajnovým prevedením ich zaradili k dnes už často neodmysliteľným doplnkom domácností či pracovísk.



Výber vhodného sedacieho vaku ocenia starší aj mladší, keďže ponúkajú širokú škálu rôznych variácií sedenia. Stačí si vybrať ten správny a zvoliť si farebné prevedenie, ktoré je vám najmilšie. Vybrať si môžete z rozmanitej ponuky štýlových sedacích vakov, ktoré nájdete tu skvelydarcek.sk/sedacie-vaky.

Kde všade môžete sedacie vaky využívať?


Sedacie vaky sú vyrobené z polyesteru, ktorý je jedinečný a jednoduchý na údržbu. Preto je vhodný ako do interiéru, tak aj do exteriéru: na balkón, terasu alebo ako záhradný doplnok. Náplň všetkých vakov je antialergická - sedací vak je naplnený polystyrénovými guličkami o priemere 3-4 mm. Guličky sú mäkké a dokážu sa prispôsobovať polohám sedenia, čo z nich robí vhodný doplnok do každej domácnosti.

Ako je to s údržbou sedacích vakov?


Údržba sedacích vakov je veľmi jednoduchá. Keďže sú vyrobené z polyesteru, pri ľahkom znečistení sa najlepšie čistia jemnou zubnou kefkou a čistiacim prostriedkom určeným na čistenie produktov z polyesteru. Postačí však aj mydlová voda. Nepoužívajte veľa vody, pretože sedací vak by vám mohol ľahko namoknúť. Po vyčistení je potrebné povrch osušiť suchou handričkou.

Čo ak je vak príliš znečistený?


Treba ho celý čistiť zubnou kefkou? Samozrejme, že nie. To by ste sa asi veľmi narobili. V prípade veľkého znečistenia vyhľadajte čistiace prostriedky na polyester a postupujte podľa návodu na obale čistiaceho prostriedku. Sedací vak môžete jednoducho odzipsovať a poťah vaku ručne vyprať. Polyester je citlivý na vysoké teploty, preto by ste ho nemali prať v práčke!

Súťaž


Pravda.sk v spolupráci s portálom skvelydarcek.sk vám ponúkajú možnosť zasúťažiť si o dva sedacie vaky, na ktorých si budete môcť komfortne a štýlovo oddýchnuť. Ak sa chcete zaradiť do súťaže, stačí správne odpovedať na súťažnú otázku.

Súťažná otázka:
Sedacie vaky ponúkajú široké možnosti sedenia. Viete, aký najväčší vak si môžete užívať aj u vás doma?

a) 420 l
b) 750 l
c) 500 l

Súťažíte o tieto dva sedacie vaky:



1. cena: Sedací vak Pillow Classic - modern - objem 420 l v hodnote 155,90 €



2. cena: Sedací vak Mega Sako - modern - objem 335 l v hodnote 112,90 €


Poradíme vám, že správnu odpoveď hravo nájdete v internetovom obchode skvelydarcek.sk.

Správnu odpoveď zasielajte prostredníctvom SMS do nedele 23. apríla 2017 do 23:59 na číslo 6667 v tvare:
PRAVDA(medzera)vaša odpoveď(medzera)meno priezvisko,
kde za:
vaša odpoveď dosadíte vami tipovanú odpoveď v tvare A alebo B alebo C
meno priezvisko dosadíte vaše meno a priezvisko

Dvoch výhercov vyžrebujeme zo všetkých SMS so správnou odpoveďou najneskôr do stredy 26. apríla 2017 popoludní. Výhercov budeme kontaktovať telefonicky a budú zverejnení aj na stránke súťaže. Cena odpovednej SMS je 1 € s DPH. Službu technicky zabezpečuje A SMS, s. r. o.

Sedacie vaky budú doručené výhercom spoločnosťou prevádzkujúcou internetovú stránku skvelydarcek.sk


Výsledky súťaže

Sedací vak získavajú: Z. Kováčová zo Šiah a S. Šteffeková z Jakubova.

Výhercom gratulujeme!



Pravidlá súťaže

  • Organizátorom súťaže je P E R E X , a . s ., Bratislava, vydavateľ denníka Pravda a prevádzkovateľ Varecha.sk.
  • Súťaž sa začína v momente vyhlásenia súťaže a končí v nedeľu 23. apríla 2017 do 23:59, ak organizátor najneskôr 48 hodín pred ukončením súťaže nezverejní na stránke Varecha.sk zmenu termínu či zrušenie súťaže.
  • Podmienkou účasti v súťaži je splnenie súťažného zadania v uvedenom termíne.
  • O výhre sa rozhodne pomocou žrebovania zo všetkých SMS so správnou odpoveďou.
  • Mená výhercov budú zverejnené na Varecha.sk.
  • Výhercia budú kontaktovaní telefonicky.
  • Sedacie vaky budú doručené výhercom spoločnosťou prevádzkujúcou internetovú stránku skvelydarcek.sk. Do zahraničia výhry nedoručujeme. Na odovzdanie výhry je potrebná aktívna spoluúčasť súťažiaceho, najmä zastihnuteľnosť na kontaktoch poskytnutých organizátorovi. Ak organizátor vyčerpá všetky možnosti adekvátne hodnote výhry a napriek tomu sa mu nepodarí do 90 dní od vyhlásenia výsledkov súťaže skontaktovať výhercu alebo doručiť výhru, výhra prepadá v prospech organizátora.
  • Súťaže sa môžu zúčastniť len používatelia, ktorí už dosiahli vek 18 rokov.
  • Výhercovia si musia sami vysporiadať prípadné daňové povinnosti vyplývajúce z výhry v súťaži.
  • Výhercom súťaže nemôže byť zamestnanec P E R E X , a. s. , ani jeho rodinný príslušník. V prípade, že sa taká skutočnosť zistí po vyhlásení výsledkov súťaže, výhra prejde na ďalšieho súťažiaceho v poradí.
  • V prípade sporu rozhoduje o nárokoch na výhru s konečnou platnosťou usporiadateľ. Vymáhanie výhry či účasti v súťaži/hre súdnou cestou je vylúčené.
  • Podľa § 15 ods. 1 zákona č. 122/2014 v znení neskorších predpisov uvádzame:
    a) identifikačné údaje prevádzkovateľa: P E R E X , a. s., Trnavská cesta 39/A, 831 04 Bratislava, IČO: 00685313 (ďalej ako Usporiadateľ)
    b) identifikačné údaje sprostredkovateľa: ABAFFY DESIGN, s.r.o., Červeňova 32, 811 03 Bratislava, IČO: 44753772
    c) účel spracúvania osobných údajov: evidencia účastníkov súťaže za účelom losovania a rozposielania výhier
    d) zoznam osobných údajov:
    • nickname / prezývka – evidované pri účastníkoch už registrovaných na portáli varecha.pravda.sk a napady.pravda.sk
    • pohlavie – evidované pri účastníkoch už registrovaných na portáli varecha.pravda.sk a napady.pravda.sk
    • vek, dátum narodenia – evidované pri účastníkoch už registrovaných na portáli varecha.pravda.sk a napady.pravda.sk
    • meno – pri neregistrovaných účastníkoch
    • e-mailová adresa
    e) doplňujúce informácie:
    • poučenie o dobrovoľnosti: Účastník súťaže/dotknutá osoba spolu s poskytnutím osobných údajov vyhlasuje, že si je vedomý svojich práv v zmysle zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov, svoje osobné údaje poskytol Usporiadateľovi dobrovoľne a kedykoľvek môže písomne požiadať o skončenie ich spracovávania a to bezplatne na adrese Usporiadateľa.
    • čas platnosti súhlasu: súhlas je poskytovaný na dobu do odvolania, alebo na dobu počas ktorej je účastníkom súťaže eventuálne Usporiadateľom zverejňovaná súťažná fotografia, recept, nápad (návod) alebo iný príspevok. Súhlas možno odvolať bez uvedenia dôvodu.
    • tretie strany: Usporiadateľ neposkytuje v rámci prevádzkovania portálu www.pravda.sk sekcia www.varecha.pravda.sk a www.napady.pravda.sk osobné údaje účastníkov tretím stranám, okrem prípadov, kedy partner súťaže zabezpečuje doručenie výhry výhercom,
    • okruh príjemcov: subjekty, ktoré si zobrazia patričné webové stránky portálu www.pravda.sk sekcia varecha.pravda.sk a napady.pravda.sk,
    • forma zverejnenia: Usporiadateľ zverejní na webových stránkach portálu www.pravda.sk sekcia varecha.pravda.sk a napady.pravda.sk len údaje výhercov,
    • tretie krajiny: prenos zverejnených osobných údajov je v rámci internetového pokrytia možný do všetkých krajín.
  • Účastník súťaže/dotknutá osoba potvrdzuje a ručí za správnosť poskytnutých údajov.
  • Všetky poskytnuté osobné údaje môžu byť použité na marketingové aktivity spoločnosti P E R E X, a.s. a na účel poštovej či telefonickej komunikácie počas trvania súťaže, zasielania výhier a na účel zasielania aktuálnych ponúk vydavateľstva P E R E X, a.s.. Účastník súťaže berie na vedomie a súhlasí so zverejnením svojho mena a mesta bydliska ako výhercu na webovej stránke www.pravda.sk.

Diskusia k článku

redakcia
@Zuzana140667 (8.4.2017 17:48)

Správnu odpoveď zasielajte prostredníctvom SMS do nedele 23. apríla 2017 do 23:59 na číslo 6667 v tvare:
PRAVDA(medzera)vaša odpoveď(medzera)meno priezvisko,
kde za:
vaša odpoveď dosadíte vami tipovanú odpoveď v tvare A alebo B alebo C
meno priezvisko dosadíte vaše meno a priezvisko




 



TOPlist