Hovädzie v červenej omáčke od používateľa vybusna
Fazuľa na husto s údeninou od používateľa zabiatko66
Torta ľadové medvede od používateľa meggienka76
Domáce ochucovadlo od používateľa babi
Výhercom srdečne blahoželáme, budeme ich kontaktovať na emailové adresy zadané pri registrácii na Vareche.
Pôvodný text článku:
Stačí do štvrtka 30. septembra 2010 pridať vlastný recept na stránku Varecha.sk. Z pridaných receptov vyberieme štyri, ktorých autori vyhrajú panvicu GreenPan Stockholm.
Dokonalý riad! - reagujú bez zaváhania šéfkuchári mnohých belgických reštaurácií, keď sa ich spýtate na značku GreenPan™. Práve rovnomenná belgická firma v roku 2007 vyvinula a ako prvá na svete začala používať revolučný nepriľnavý keramický povrch THERMOLON™, a odtiaľ sa jeho skvelá povesť rýchlo rozšírila do celej Európy.
Panvice GreenPan™ rôznych veľkostí a prevedení, ale tiež omáčniky, hrnce a kastróly s pokrievkami, sú stále častejšie vidieť aj v tuzemských kuchyniach. „GreenPan používam často a rád, doma aj vo svojej reštaurácii. Skrátka preto, že neškodia zdraviu, môžete na nich robiť úplne všetko, použiť pri tom minimum tuku, a výsledok nemá chybu,“ potvrdzuje napríklad Emanuel Ridi. Populárny „Ital v kuchyni“ tak výstižne zhrnul podstatu mimoriadneho úspechu riadu GreenPan™, ktoré bolo vyvinuté s rešpektom ku zdraviu ľudí i planéty. Bližšie informácie nájdete na www.greenpan.sk . Zoznam všetkých súťaží Pravidlá súťaže
Diskusia k článku