Dezert Kardinál od používateľa strigus
Jablkové košíčky od používateľa zacharka
Uličské pirohy od používateľa babidka
Trdelník od používateľa tkatka
Bravčové srdcia na víne od používateľa oco
Výhercom srdečne blahoželáme, budeme ich kontaktovať na emailové adresy zadané pri registrácii na Vareche.
Pôvodný text článku:
Stačí do štvrtka 30. decembra 2010 pridať vlastný recept na stránku Varecha.sk. Z pridaných receptov vyberieme päť, ktorých autori vyhrajú knihu Kuchárska elita.
Časopis Hotelier prichádza na predvianočný trh s prvou knihou unikátnej edície Kuchárska elita. Kniha s názvom Dezerty okrem receptov prináša prierez slovenskou gastronomickou scénou formou krátkych profilov vybraných šéfkuchárov najlepších slovenských hotelov a reštaurácií.
Jaroslav Žídek, Igor Čehy, Vojto Artz, Marián Filo, Jaroslav Ertl, Martin Petrík, Saravanan Gurusamy, Martin Kovarský a množstvo ďalších kuchárskych virtuózov poodhalí tajomstvá svojho majstrovstva i čo-to zo svojho súkromia.
32 elitných šéfkuchárov prináša 64 exkluzívnych receptov z bežne dostupných surovín, vhodných pre profesionálov i laikov. Extra zážitkom pre čitateľa sú atraktívne celostranové fotografie, ktoré potešia oko každého milovníka dobrého jedla. Kniha dáva rámcový prehľad o kuchárskej špičke na Slovensku, a preto by nemala chýbať v knižnici žiadneho profesionála v hotelierstve či gastronómii.
Krátke video z prípravy knihy, ako aj objednávku knihy nájdete na stránke www.hotelier.sk .
Zoznam všetkých súťaží Pravidlá súťaže
prajem veľa pekných receptov aj v roku 2011 :)