Foto: babkamt
Keď si chcem uľahčiť varenie , tak si naložím mäso dopredu. Na druhý deň si pripravím ryžu alebo zemiaky a bleskovo mám navarené.
Postup
-
1
Karé som pokrájala na rezne. Jemne som ich naklepala.
- 2
V nádobe som rozmiešala olej, sójovú omáčku,cibuľu som nastrúhala,pridala som nakrájanú feferónku , pol kávovej lyžičky cukru, pol kávovej lyžičky soli , vajíčka a dve kávové lyžičky Solamylu alebo maizeny.
- 3
Všetko som dobre premiešala. Do uzatvárateľnej nádoby som ukladala natreté mäso. Nechala som odstáť do druhé dňa. Spravila som ryžu. Mäso som na troche opiekla a obed bol bleskovo na stole.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
www.cinsky.cz/index.php?page=comments&id=183...
〈=cs
Praktický recept, dá sa aj zamraziť a v čase nečakaného prepadnutia hladnými vnúčikmi sa po ňom len zapráši.
marienka44,áno v chladničke to vydrží pár dní, nepokazí sa a máš rýchly obed . Mäso dávam aj o omáčke.