Žralok so zemiakmi urobený v horkovzdušnom hrnci
Keďže som sa nedopátrala veľmi k receptom, musela som skúsiť sama a vidím, že veľa ľudí na tmto zariadení nerobí, lebo nie sú informácie, Zobraziť celý popisKeďže som sa nedopátrala veľmi k receptom, musela som skúsiť sama a vidím, že veľa ľudí na tmto zariadení nerobí, lebo nie sú informácie, tak dúfam, že niekomu aj pomôžem.
porcie
príprava
na 170 °C
Postup
-
1
Žraloka necháme rozmrznúť, pokvapkáme citrónovou šťavou, osolíme a okoreníme, necháme postáť aspoň 30 minút.
- 2
Zemiaky očistíme a pokrájame na mesiačiky. Na spodnú mriežku dáme alobal, na neho dáme zemiaky, okoreníme rascou.
- 3
Hrniec uvedieme do činnosti a to 170 st na 30 minút.
- 4
Po tejto dobe dáme na spodnú mriežku strednú mriežku, na túto uložíme žraločie steaky, na každý dáme kúsok masla, hrniec zatvoríme a pečieme na 150 st ešte 20 minút. Podávame so šalátom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu