Foto: sneica
perfektná pochúťka,ktorú stále u nás piekol iba priateľ Bobo...Dnes som ju piekla ja podľa neho...:)
15 minút
príprava
príprava
45-50 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
zemiaky nakrájame na kolieska...
-
2
mäso pokrájame na kocky...
-
3
klobásu na kolieska....
-
4
slaninu a cesnak na malé kúsky....slaninu som dala pomenej lebo deti najdu a nezjedia každy kúsok...
-
5
a ešte cibuľu....
-
6
do vhodnej nádoby dáme všetky suroviny, pridáme koreniny a lečo...
-
7
premiešame...dame na plech,podlejeme olejom,a vodou oplachneme nadobu kde sme premiešali zmes,tu vlejeme tiež do pekáča...
-
8
prikrijeme alobalom,a upečieme...
-
9
po upečení ...
-
10
a môžme obedovať...odporúčam poliať domácou tatarkou ale super su aj"grécke caciky" PRAJEM DOBRÚ CHUŤ.
Chcem sa ešte spýtať ako robíš domácu tatarku?Ďakujem:)
aj domáca tatárska.
ešťe raz všetkým