Foto: nonna
Dostala som zavárané lečo v biokvalite bez chemických konzervantov, pikantné od mojej internetovej dcéry z Kľačna. Zdravosť a racionalitu som zachovala pridaním domácich zemiakov Zobraziť celý popisDostala som zavárané lečo v biokvalite bez chemických konzervantov, pikantné od mojej internetovej dcéry z Kľačna. Zdravosť a racionalitu som zachovala pridaním domácich zemiakov a póru. Príjemná chuť bola dosiahnutá okorenením grilovacou zmesou na zeleninu a nebola narušená mäsovým výrobkom. Zachovaný bol tiež princíp delenej stravy. A navyše je to ajns-cvaj hotovô.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pripravíme si suroviny.
-
2
Zemiak dôkladne umyjeme, neošúpeme, nakrájame na malé kocky, umytý pór na tenké kolieska.
-
3
Maslo rozohrejeme do voňava, minútku na ňom orestujeme pór, okoreníme grilovacím korením, pol minútky restujeme.
-
4
Pridáme lečo, zemiaky, podlejeme trochou predhriatej vody, trošku posolíme, premiešame a varíme osem minút.
-
5
Pre ZDRAVÚ CHUŤ!
Diskusia k receptu