Foto: alzbetty
Taaak a trošku si odľahčíme život po všetkej zmrzline a ovocných koláčoch :-) táto jednoduchá mňamka je vhodná najmä pre vegetariánov a tie diétne Zobraziť celý popisTaaak a trošku si odľahčíme život po všetkej zmrzline a ovocných koláčoch :-) táto jednoduchá mňamka je vhodná najmä pre vegetariánov a tie diétne typy ktoré obľubujú zdravé jedlo :-)
porcie
na 180-200 °C
Postup
-
1
Tofu nakrájame na kocky a zmiešame s marinádou. Necháme 24 hodín stáť v chlade. Zemiaky v šupke si uvaríme, tiež najlepšie deň vopred. Ošúpeme si ich, vydlabeme a dáme na pekáč s olejom.
- 2
Cibuľu nasekáme a opečieme na oleji. Zemiaky osolíme, posypeme rascou a dáme do nich polovicu pečenej cibule. Naplníme ich marinovaným tofu, uložíme zvyšok cibule, kúsok paradajky a nadrobno nasekanú bazalku.
- 3
Zapečieme cca 30 minút pri 180-200°C a ozdobíme petržlenovou vňaťou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu