Zemiakový šalát so strukmi z cukrového hrášku

Hellmann´s
, 2. decembra 2009
Zemiakový šalát so strukmi z cukrového hrášku
Foto: Hellmann´s
4
porcie
20 minút
príprava

Suroviny

200 g
100 g
1 ks
250 g
4 listy
5 listov
60 g
Cesnakové krutóny:
3 plátky
3 PL
1 strúčik
Dressing:
2 PL
1 PL
1 PL
2 PL
15 g




Postup

  1. 1

    Struky, zemiaky, papriku a paradajky nakrájame na kúsky, šaláty umyjeme, necháme odkvapkať a natrháme, potom všetko premiešame. Plátky ciabatty nakrájame na kocky.

  2. 2

    Na panvici rozohrejeme olivový olej s prelisovaným cesnakom, pridáme ciabattu a opečieme do zlatista. Opečenú ciabatu položíme na papierový obrúsok a zbavíme prebytočného tuku.

  3. 3

    Suroviny na dressing šľaháme asi 2 minúty elektrickým šľahačom. Pred podávaním nalejeme hotový dressing na zmes zeleniny a posypeme cesnakovými krutónmi a hoblinkami parmezánu.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia