Zemiakový šalát so strukmi z cukrového hrášku
Hellmann´s
, 2. decembra 2009
, 2. decembra 2009
Foto: Hellmann´s
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Suroviny
200 g |
|
100 g |
|
1 ks |
|
250 g |
|
4 listy |
|
5 listov |
|
60 g |
|
|
|
Cesnakové krutóny: | |
3 plátky |
|
3 PL |
|
1 strúčik |
|
Dressing: | |
2 PL |
|
1 PL |
|
1 PL |
|
2 PL |
|
15 g |
|
|
Postup
-
1
Struky, zemiaky, papriku a paradajky nakrájame na kúsky, šaláty umyjeme, necháme odkvapkať a natrháme, potom všetko premiešame. Plátky ciabatty nakrájame na kocky.
- 2
Na panvici rozohrejeme olivový olej s prelisovaným cesnakom, pridáme ciabattu a opečieme do zlatista. Opečenú ciabatu položíme na papierový obrúsok a zbavíme prebytočného tuku.
- 3
Suroviny na dressing šľaháme asi 2 minúty elektrickým šľahačom. Pred podávaním nalejeme hotový dressing na zmes zeleniny a posypeme cesnakovými krutónmi a hoblinkami parmezánu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu