10 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
1 kg |
|
300 g |
|
400 g |
|
300 g |
|
2 ks |
|
1 konzerva |
|
1 téglik |
|
|
|
|
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Umyté zemiaky aj so šupkou nakrájame na kocky a upečieme na alobale v rúre pri teplote 200 – 250 stupňov Celzia.
- 2
Studené zemiaky zmiešame s uvarenou zeleninou nakrájanou na kocky a pokrájanou uvarenou fazuľkou. Pridáme na kocky nakrájané jablká a ananás.
- 3
Polejeme dresingom zo smotany, sójovej omáčky, z majonézy, karí a soli.
- 2
Diskusia k receptu
2 komentáre k receptuPridaj komentár k receptu: