Zemiakový šalát s ananásom

redakcia - fotkaredakcia, 18. decembra 2009
10 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 kg
300 g
400 g
300 g
2 ks
1 konzerva
1 téglik




Postup

  1. 1

    Umyté zemiaky aj so šupkou nakrájame na kocky a upečieme na alobale v rúre pri teplote 200 – 250 stupňov Celzia.

  2. 2

    Studené zemiaky zmiešame s uvarenou zeleninou nakrájanou na kocky a pokrájanou uvarenou fazuľkou. Pridáme na kocky nakrájané jablká a ananás.

  3. 3

    Polejeme dresingom zo smotany, sójovej omáčky, z majonézy, karí a soli.

Diskusia k receptu

Vymazať
cinkla
Tento recept sa mi paci lepsie, ako ten spanielsky s dekom. A urcite je zdravsi.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia