Zemiakové placky s údeným mäsom
šéfkuchár Michal Pažák
Executive Chef skupiny Al dente Group (reštaurácie Prešburg, Al dente a Cantina v Bratislave), 4. novembra 2010
Executive Chef skupiny Al dente Group (reštaurácie Prešburg, Al dente a Cantina v Bratislave), 4. novembra 2010
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
Postup
-
1
Surové očistené zemiaky spolu s varenými zemiakmi najemno nastrúhame do misy. Pridáme varené údené mäso nakrájané na kocky, vajcia a múku.
- 2
Osolíme, okoreníme a dôkladne premiešame. Potom v menších dávkach lejeme na panvicu s horúcou masťou alebo olejom.
- 3
Opekáme dozlatista z oboch strán.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu