Takže tento recept je jednoduchý a veľmi chutný. Nieje úplne tak môj vlastný, je to trochu pozmenení recept Jamie-ho Olivera. Ktorého mimochodom zbožnujem a Zobraziť celý popisTakže tento recept je jednoduchý a veľmi chutný. Nieje úplne tak môj vlastný, je to trochu pozmenení recept Jamie-ho Olivera. Ktorého mimochodom zbožnujem a má skvelé recepty!
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Ako prvé si pokrájame zemiačiky na stredne veľké kocky. Potom cibuľku na drobno. Na panvicu dáme rozpáliť olej. Pridáme cibuľku, necháme zmäknúť (nie úplne). Ďalej si nakrájame rajčinku (na stredne veľké kocky) a klobásku (na kolieska).
- 2
K cibuľke doložíme ostatné suroviny (okrem klobásky!) Necháme tak 5 min. dusiť (na miernom ohni) a pridáme klobásku. (suroviny netreba podlievať, sami pustia šťavu) Kontrolujeme mäkkosť zemiakov a ďalej dusíme. Tak 5 minút pred koncom pridáme bazalku a bambíno (asi tak polovicu).
- 3
Dodusíme, odstavíme z ohňa, naložíme a môžme papkať :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
pri toľkých zdrobnelinách v recepte to je nejasné... nuž, ale ak nie je "olejček", tak to bude cibuľka , veď sú tam len dva zemiačiky....:)))