Zeleninový kuskus s bazalkou
Jakub Jakubčo
šéfkuchár Kúpeľov v Novom Smokovci, 20. júla 2012
šéfkuchár Kúpeľov v Novom Smokovci, 20. júla 2012
Foto: Pravda - Ivan Majerský
1
porcia
porcia
5 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kuskus zalejeme vriacou vodou v pomere 1:2 a necháme postáť 10 minút.
- 2
Medzitým dáme na panvicu olivový olej, kukuricu, cukrový hrášok a zelenú fazuľku a dobre všetko orestujeme.
- 3
Pridáme kuskus a osolíme. Podávame posypaný bazalkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu