Zeleninové cestoviny z Ciudad de México

Miloš Jančovič
šéfkuchár hotela Magnólia v Piešťanoch, 24. novembra 2010
Zeleninové cestoviny z Ciudad de México
Foto: Pravda - Robert Hüttner

Suroviny

1 balíček
1 balenie
1 konzerva
1 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Cestoviny uvaríme podľa návodu, dáme ich do pekáča, do ktorého sme dali trochu oleja (aby sa cestoviny premastili), pridáme mexickú zeleninu a hríby, soľ, korenie, vegetu a čili korenie.

  2. 2

    Všetko spolu premiešame, zalejeme smotanou a navrchu posypeme tvrdým syrom. Pečieme približne hodinu.

  3. 3

    Ak chceme mať cestoviny navrchu chrumkavo zapečené, môžeme piecť dlhšie.

Diskusia k receptu

drndula
Zdá sa mi zbytočné zapekať 1 hodinu už uvarené cestoviny...