Zeleninové cestoviny z Ciudad de México
Miloš Jančovič
šéfkuchár hotela Magnólia v Piešťanoch, 24. novembra 2010
šéfkuchár hotela Magnólia v Piešťanoch, 24. novembra 2010
Foto: Pravda - Robert Hüttner
Postup
-
1
Cestoviny uvaríme podľa návodu, dáme ich do pekáča, do ktorého sme dali trochu oleja (aby sa cestoviny premastili), pridáme mexickú zeleninu a hríby, soľ, korenie, vegetu a čili korenie.
- 2
Všetko spolu premiešame, zalejeme smotanou a navrchu posypeme tvrdým syrom. Pečieme približne hodinu.
- 3
Ak chceme mať cestoviny navrchu chrumkavo zapečené, môžeme piecť dlhšie.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu