Zelenina v bešamele s vajcami

redakcia - fotkaredakcia, 9. novembra 2009
4
porcie
20 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

0,5 kg
30 g
30 g
300 ml
2 ks
2 ks




Postup

  1. 1

    Zeleninu nakrájame na drobné kúsky, zalejeme ju trochou vriacej vody a dusíme domäkka. Z masla a múky urobíme svetlú zápražku, ktorú zalejeme mliekom, rozšľaháme a dobre povaríme.

  2. 2

    Podľa potreby zriedime trochou vývaru zo zeleniny. Do bešamelu vmiešame odkvapkanú zeleninu a prehrejeme ju.

  3. 3

    Pridáme vajcia nakrájané na štvrtiny a nakrájané rajčiny, osolíme a opäť prehrejeme.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia