Zelenina s ovčím syrom

redakcia - fotkaredakcia, 25. augusta 2009
2
porcie
20 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
1 PL
1 ks
2 ks
1 ks
100 ml
1/2 KL
 štipka
1/2 KL
1/2  KL
1 strúčik
1 KL
2 pl
60 g




Postup

  1. 1

    Cibuľu pokrájame na tenké kolieska a opražíme na oleji do sklovita. Baklažán umyjeme, vykrojíme stopku, pokrájame na malé kocky a pridáme k cibuli. Paradajky na chvíľu vložíme do horúcej vody, aby sa dala stiahnuť šupka.

  2. 2

    Olúpeme ich a dáme dusiť k baklažánu. Očistenú papriku nakrájanú na rezance vložíme do zeleninovej zmesi. Zalejeme vodou. Ochutíme pripravenými bylinkami a cesnakom a na miernej teplote varíme asi 10 – 15 minút.

  3. 3

    Zjemníme smotanou a na koniec na zeleninu rozdrobíme ovčí syr.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia