Zelenina s ovčím syrom

redakcia - fotkaredakcia, 25. augusta 2009 12:10
Ďalšie recepty »
2
porcie
20 min
príprava
15 min
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
1 PL
1 ks
2 ks
1 ks
100 ml
1/2 KL
 štipka
1/2 KL
1/2  KL
1 strúčik
1 KL
2 pl
60 g
TIP: Internetová televízia o varení - TV Varecha

Postup prípravy

  1. 1

    Cibuľu pokrájame na tenké kolieska a opražíme na oleji do sklovita. Baklažán umyjeme, vykrojíme stopku, pokrájame na malé kocky a pridáme k cibuli. Paradajky na chvíľu vložíme do horúcej vody, aby sa dala stiahnuť šupka.

  2. 2

    Olúpeme ich a dáme dusiť k baklažánu. Očistenú papriku nakrájanú na rezance vložíme do zeleninovej zmesi. Zalejeme vodou. Ochutíme pripravenými bylinkami a cesnakom a na miernej teplote varíme asi 10 – 15 minút.

  3. 3

    Zjemníme smotanou a na koniec na zeleninu rozdrobíme ovčí syr.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist