2
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cibuľu pokrájame na tenké kolieska a opražíme na oleji do sklovita. Baklažán umyjeme, vykrojíme stopku, pokrájame na malé kocky a pridáme k cibuli. Paradajky na chvíľu vložíme do horúcej vody, aby sa dala stiahnuť šupka.
- 2
Olúpeme ich a dáme dusiť k baklažánu. Očistenú papriku nakrájanú na rezance vložíme do zeleninovej zmesi. Zalejeme vodou. Ochutíme pripravenými bylinkami a cesnakom a na miernej teplote varíme asi 10 – 15 minút.
- 3
Zjemníme smotanou a na koniec na zeleninu rozdrobíme ovčí syr.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu