Zdravý domáci banánový puding aj pre alergikov
Foto: svetlusb
Výborný domáci puding, ktorý môžu jesť hlavne ľudia s histamínovou či laktózovou intoleranciou. Je úplne bez cukru, a to je na tom úplna pecka! Zobraziť celý popisVýborný domáci puding, ktorý môžu jesť hlavne ľudia s histamínovou či laktózovou intoleranciou. Je úplne bez cukru, a to je na tom úplna pecka! Mega proteínová bomba hlavne pre športovcov po tréningu.
porcie
príprava
Postup
-
1
Do misky si dáme mlieko (alebo bezlaktózové), banány, vajce a všetko spolu poriadne rozmixujeme ponorným mixérom.
-
2
Masu si vlejeme do hrnca, kde ju privedieme k varu a stále miešame až do zhustnutia. Je to dôležité, aby nám puding neprihorel. Keď puding zhustne, odstavíme z varu a ešte chvíľu miešame.
-
3
Puding servírujeme do pohárikov, dozdobíme čerstvým banánom, poprípade kokosom. A papáme ešte teplučké alebo ako nám chutí. Dobru chuť!❤️
Diskusia k receptu