Puding

Zdravý domáci banánový puding aj pre alergikov

Autor receptu: svetlusb

Výborný domáci puding, ktorý môžu jesť hlavne ľudia s histamínovou či laktózovou intoleranciou. Je úplne bez cukru, a to je na tom úplna pecka! Mega proteínová bomba hlavne pre športovcov po tréningu.

2
porcie
10 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Do misky si dáme mlieko (alebo bezlaktózové), banány, vajce a všetko spolu poriadne rozmixujeme ponorným mixérom.
  2. Masu si vlejeme do hrnca, kde ju privedieme k varu a stále miešame až do zhustnutia. Je to dôležité, aby nám puding neprihorel. Keď puding zhustne, odstavíme z varu a ešte chvíľu miešame.
  3. Puding servírujeme do pohárikov, dozdobíme čerstvým banánom, poprípade kokosom. A papáme ešte teplučké alebo ako nám chutí. Dobru chuť!❤️