Puding
Zdravý domáci banánový puding aj pre alergikov
Autor receptu: svetlusb
Výborný domáci puding, ktorý
môžu jesť hlavne ľudia s
histamínovou či laktózovou
intoleranciou. Je úplne bez cukru,
a to je na tom úplna pecka! Mega
proteínová bomba hlavne pre
športovcov po tréningu.
Postup
- Do misky si dáme mlieko (alebo bezlaktózové), banány, vajce a všetko spolu poriadne rozmixujeme ponorným mixérom.
- Masu si vlejeme do hrnca, kde ju privedieme k varu a stále miešame až do zhustnutia. Je to dôležité, aby nám puding neprihorel. Keď puding zhustne, odstavíme z varu a ešte chvíľu miešame.
- Puding servírujeme do pohárikov, dozdobíme čerstvým banánom, poprípade kokosom. A papáme ešte teplučké alebo ako nám chutí. Dobru chuť!❤️