@An3da
ja proste umriem skôr-než bych mohla-kebych toto jedla...:-)
mám problém so surovou cviklou..i s cviklovou šťavou..zaváraná s chrenom je už v poriadku...čo už so mnou..:-(
na zdravie..
my ľudia sme raz takí, papáme to, čo nám chutí a nie to, čo nám prospieva... a potom sa čudujeme, že máme nejaké kilo navyše a kopu zdravotných problémov
klobúk dole. Hanbím sa, že som na to neprišla sama...u nás vo vegetariánskej reštaurácii podávali (možno aj podávajú ale už dlho som tam nebola)takú surovú strúhanú zeleninu ako prílohu a mohli sme tam dostať aj šťavu z týchto zelenín. Takto pripravím zeleninu doma a mám prílohu aj so šťavou . Nebudem predsa odšťavovať...
Tak túto pochúťku jedávam už tri týždne. Mám to od Antónie Mačingovej a jej detoxikačnej kúry. Až v jej receptoch som našla množstvo rýchlych zeleninových a pritom aj chutných jedál.
ja milujem cviklu, pecenu ako prilohu k rybe, alebo surovu ako salat(miesam s jogurtom)...nam zenam prospieva lebo podporuje krvotvorbu. nuz a je farebna (=antioxidanty)
Aj ja som robila salat z cvikly podla Macingovej, je fakt dobry :-) ale surovu cviklu si neviem predstavit...hoci mam rada zeleninu v surovom stave jej detoxikacnu kuru mam odskusanu dala som dole 5 kg moj manzel 10 teraz po polroku znova pred vianocami detoxikujem ale vylepsila som recepty a jem aj maso...
ja proste umriem skôr-než bych mohla-kebych toto jedla...:-)
mám problém so surovou cviklou..i s cviklovou šťavou..zaváraná s chrenom je už v poriadku...čo už so mnou..:-(
na zdravie..