Zbojnícka roláda

redakcia - fotkaredakcia, 24. novembra 2009
6
porcií
20 minút
príprava
60-80 minút
tepelná úprava

Suroviny

750 g
100 g
100 g
100 g
30 g
60 g
400 ml
30 g




Postup

  1. 1

    Z mäsa nakrájame väčší plát, rozklepeme ho, potrieme cesnakom rozotreným so soľou, okoreníme, poukladáme plátky šunky a slaniny, zvinieme a zviažeme.

  2. 2

    Na tuku osmažíme cibuľu, roládu zo všetkých strán opečieme, zalejeme vodou a dusíme do mäkka. Počas pečenia roládu obraciame a prelievame šťavou.

  3. 3

    Hotové mäso vyberieme, šťavu vydusíme na tuk, zaprášime múkou, podlejeme vodou, premiešame a povaríme.

Diskusia k receptu




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia