Zázračný mok na zvýšený cholesterol, tlak, zúžené cievy a iné neduhy :)
samozrejme z Balkánu..:)
príprava
Postup
-
1
ciróny nakrájať na plátky,cesnak nakrájať alebo prelisovať/nedať celý,vtedy nepustí liečivé látky/..... -------------- vodu dáme variť,ked zovrie dať citróny a cesnak,nechať ešte raz prevrieť
- 2
necháme vychladnúť,potom vziať sterilnú gázu/asi 1x1 m/,viac x ju preložíme a scedíme tekutinu /cez lievik/ do PET fľaše.Citróny a cesnak dobre cez gázu vyžmýkame/pozor na "nečistoty"/ a pridáme do fľaše. ---------- odporúča sa používať chirurgické rukavice/kvôli cesnaku/.
- 3
farba nápoja je od žltkastej po zelenkavú/závisí od cesnaku/ -------------------- mok držíme v chladničke,dávka je asi na 10 dní,odporúča sa 3x denne od 0,3-0,5 dcl/a lepšie aj jeden x ako vôbec..:)) /
- 4
zdroj: http://www.coolinarika.com/recept/napitak-od-limuna-i-cesnjaka-za-snizavanje-masnoce-u-krvi/
- 5
DOPLNENIE RECEPTU: dolu sa pýtal/a "graveli",že či to môže tiež piť ,nakoľko má vysoký cholesterol,ale nízky tlak.NIE,.....ale napísala som recept len na zníženie cholesterolu:::::::: Červenú cubuľu nakrájame nadrobno/menšiu hlavičku/,zalejeme vriacou vodou,necháme cez noc lúhovať,ráno scedíme a pijeme na prázdny žalúdok,opakujeme 2O dní
- 6
bola som upozornená redakciou,že sa ozývajú k mojim receptom nejakí lekári-takže,pred užitím tohto sirupu,či medicíny sa poradte so svojím lekárom..:)dakujem
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
varecha.pravda.sk/recepty/citronovo-cesnakovy-zazrak/1754...
želám vám krásny deň
samozrejme,že to nie je dokonalý liek,ale určite je to lepšie,ako nič...
a človek tak nesmrdí..radšej toto,ako chémia z lekárne,nie?
želám pekný večer..
som rada,ked niekto chápe,že to sem dávam kvôli iným..
ved za to nemám peniaze..len dobrý pocit...:)
môže byť lekvár z fialky?..:) ten som práve našla..:)
ale nie je už neskoro na fialky?
25O gr hlavičiek fialky
75O gr cukru
1/2 L vody
pár kvapiek šťavy z citronu
hlavičky fialiek zmixujeme v mixeri,cukor a vodu dáme variť,ked začne skoro vrieť,pridáme filaky,kvôli krajšej farbe pridáme pár kvapiek citronovej šťavy,Stále miešame a varíme okolo 2O min na najslabšom ohni.ak je marmeláda priveľmi hustá-pridať opatrne málo vody------------toto som našla ako prvé,ale pozriem niečo viac...
tu je link/viac tam skutočne nie je,len čo som napísala/: www.cafe.ba/kulinarstvo/798_Marmelada-od-ljubiica.h...
len ako ti dať email adresu,aby to všetci nevideli?..hehe
dakujem.
Červenú cubuľu nakrájame nadrobno/menšiu hlavičku/,zalejeme vriacou vodou,necháme cez noc lúhovať,ráno scedíme a pijeme na prázdny žalúdok,opakujeme 2O dní,skús a mohol/a by si dať vedieť,ako zaberá..:)
Nie takéto recepty na posilnenie imunity nemajú význam a ľutujem aj deti ak im to dávate.
:::::::: Červenú cubuľu nakrájame nadrobno/menšiu hlavičku/,zalejeme vriacou vodou,necháme cez noc lúhovať,ráno scedíme a pijeme na prázdny žalúdok,opakujeme 2O dní
"kúra" trvá 1O dní,potom 7 pauza a opäť 1O dní
každý večer si umyješ 1 cviklu,odrežeš jej vrch,vydlabeš,naleješ do nej šťavu z 1 citronu ,dáš na cviklu zrezanú "čiapočku" a tak to dáš na noc do šálky...ráno vyleješ šťavu,čo vznikla -do šálky a pridáš za lyžičku medu,vypiješ....
67 komentárov a zásadnú chybu nikto nezbadal. V surovinách má
byť miesto vody vodka. Prosím vás, ako sa potom môžte takto liečiť.
Všetci sú múdri, všetci recept už videli, čítali a takúto zásadnú chybu
nezbadali. Prosím ťa oprav si to a uvidíš ako stúpne záujem o tento liek. Keďže alkohol sterilizuje, nebude nutné otravovať sestričky
zháňaním ster. gázy, chirur. rukavíc atď. Veľa zdravia prajem.