Zasnežené medovníčky
Mária Miklovičová
šéfcukrárka Grand Restaurantu v Piešťanoch, 11. decembra 2011
šéfcukrárka Grand Restaurantu v Piešťanoch, 11. decembra 2011
Foto: Pravda - Robert Hüttner
Postup
-
1
Vajcia vyšľaháme s cukrom potom pridáme ostatné prísady a necháme odležať prikryté vlhkou utierkou do druhého dňa. Potom vykrajujeme medovníčky hrubé 4 mm. Pečieme pri 160 0C.
- 2
Poleva: Bielok vyšľaháme dotuha, po lyžiciach pridáme preosiaty cukor a šľaháme ešte 10 minút. Polevu dáme do papierového alebo celofánového kornútika a môžeme zdobiť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
sú vernejšie "zasnežené" :))