Foto: garajova
Kombinácia viacerých receptov plus môj vlastný nápad :-)
2
porcie
porcie
60 minút
príprava
príprava
40 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Baklazan rozrezeme na 2 rovnake podlhovaste casti. Vnutro vyberieme lyzickou.
- 2
Kuracie prsia (nakrajane na pasiky) si podusime na oleji, koreni a soli. Vnutro baklazanu podusime tiez na oleji a cesnaku.
- 3
Prazdne casti baklazanov vystelieme platkovym syrom, potom kuracim masom a vnutrom podusenym na cesnaku.
- 4
Vrch posypeme struhanym syrom a zapekame v rure asi pol hodku.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Inak zaujímavý recept, páči sa mi. Robievam podobné veci z baklažánov, hoci radšej bez mäsa. A odporúčam dávať si pozor na baklažán, ak je straý a dužina je plná semienok, dobré jedlo z neho podľa tohto receptu nebude.