Zapekané jogurtové zemiaky s mätou a tymianom fotorecept
Jednoducha a velmi chutna priloha, ako aj samostatne jedlo :)
Postup
- 
                                                    1
                                                    Zemiaky ocistite a nakrajajte na tenke mesiaciky.   
- 
                                                    2
                                                    V druhej mise zmiesajte ostatne suroviny.   
- 
                                                    3
                                                    Zemiaky v jogurtovej omacke poriadne obalte.   
- 
                                                    4
                                                    Vyklopte na plech (mozete pouzit papier na pecenie), ja som nepouzila a pecte do zlatista na 200 °C.   
- 
                                                    5
                                                    Zemiaky natiahli vsetky chute a vone, su super (ako priloha, tak aj samostatne s nejakym dipom).   


 
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                    




 
                                                        
                                                     
 


@Cesminaz aj ja sa pripájam k dcére. Vďaka tebe sme začali používať mätu nielen na čaj, ale aj pridávať do niektorých jedál a tvoja maslová tekvica s mäsom patrí k našim top jedlám :-)
Tá mäta ma tam zaujala. Toto musia byť nenormálne dobré zemiačiky! Vyskúšam:)
@Janikbj velmi sa tesim, ze chutilo ♡ nabuduce urobim podla teba, dakujem ^^