Zapekané cestovinové trubičky s mäsovou plnkou
4
porcie
porcie
25 minút
príprava
príprava
60 minút
na 170 °C
na 170 °C
Postup
-
1
Pomleté mäso si zmiešame s rožkami (predtým ich namáčam do mlieka), cibuľou, vajíčkom, pridáme mleté čierne korenie, majoránku a soľ, prip. cesnak.
- 2
Do zapekacej misy nalejeme naspodok trošku oleja a ukladáme naplnené trubičky vedľa seba (trubičky predtým nevaríme). Na to naukladáme plátkový syr a zalejeme jednou fľašou paradajkovej omáčky s bazalkou a oreganom.
- 3
Dáme druhú vrstvu trubičiek, opäť syr a paradajkovú omáčku. Všetko posypeme strúhaným syrom a dáme zapiecť do rúry.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu