Zapekané cestovinové trubičky s mäsovou plnkou

nikoliesko - bez fotkynikoliesko, 22. januára 2010
4
porcie
25 minút
príprava
60 minút
na 170 °C

Suroviny

0,5 kg
1 ks
1 ks




Postup

  1. 1

    Pomleté mäso si zmiešame s rožkami (predtým ich namáčam do mlieka), cibuľou, vajíčkom, pridáme mleté čierne korenie, majoránku a soľ, prip. cesnak.

  2. 2

    Do zapekacej misy nalejeme naspodok trošku oleja a ukladáme naplnené trubičky vedľa seba (trubičky predtým nevaríme). Na to naukladáme plátkový syr a zalejeme jednou fľašou paradajkovej omáčky s bazalkou a oreganom.

  3. 3

    Dáme druhú vrstvu trubičiek, opäť syr a paradajkovú omáčku. Všetko posypeme strúhaným syrom a dáme zapiecť do rúry.

Diskusia k receptu

veronka8
akurát mám doma pol kila mletého mäsa a tak vdaka za inšpiráciu.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia