Zapekané bagetky so syrom a slaninou

remcula - fotkaremcula, 12. novembra 2010
Zapekané bagetky so syrom a slaninou
Foto: remcula

Tyto super bagetky byly v letáku Albert a u nás doma jsem je od té doby musela dělat několikrát. Moje vnučka Michalka když Zobraziť celý popis Tyto super bagetky byly v letáku Albert a u nás doma jsem je od té doby musela dělat několikrát. Moje vnučka Michalka když příjde, vždycky řekne "babi, zapoměla jsem posnídat" a je mi jasné, co mám udělat.

4
porcie
5 minút
príprava
10-15 minút
na 150  °C

Suroviny

4 kusy -nebo jiné podobné pečivo
100g
1 kus
na potření bulek zevnitř
100g
100g
na pomazání bulek zevnitř




Postup

  1. 1

    Chlebové bulky shora nakrojíme, rozevřeme a potřeme máslem a hořčicí. Vložíme kolečka cibule a kousky hermelínu. Nahoru naaranžujeme plátky anglické slaniny, posypeme nivou, položíme na pečící papír a asi 15 minut pečeme při 150 stupních.

    Zapekané bagetky so syrom a slaninou - obrázok 1

Diskusia k receptu

marianne69
:-)))Ty mi nevypravaj,ze drzis dietu,sak to sa neda,co ty vsetko stvaras:-))), zajtra to spravim, vsetko mam,len syr musim dat iny.Vzdy ked sme v sobotu doma robim anglicke ranajky,ale zajtra budu remculkine ranajky.
marianne69
Ozaj od pondelka zacinam,co s mi poslala,drz palce az vydrzim,nebudem chodit na varechu pre istotu:-))))ale velku sancu si nedavam:-)))
remcula
@marianne69 opravdu držím, tohle jsem dělala už dřívě,když tady byla i vnučka od přítele. Dcera přítele mne teď proklíná, v tom dobrém slova smyslu, že Sabinka říkala, že Jana jí udělá samé dobroty... :-))))
ketty3811
jój,to by som si hneď dala.Cez víkend určite urobím.Na tú tvoju dietu si netrúfam,veľmi ti závidím,že to zvládaš.A ja by som to tak potrebovala :-( No ale to už by som nemohla jesť také dobrotky.
janger
@remcula , mate aj v Cechach Albert Heijn? To pochadza z Holandska. Velmi rozsirena retaz je to tu...Bagetka vyzera vyborne.
ketty3811
keďže dnes bol voľný deň,tak som ich urobila na raňajky.bola to fajnotka :-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia