Zapečené plnené prsia Bianco Carezza

nigella87 - fotkanigella87, 13. novembra 2012
Zapečené plnené prsia Bianco Carezza
Foto: nigella87

Nechcela som už vyprážať, ale spraviť niečo lahšie a možno aj chutnejšie... :)

4
porcie
60 minút
príprava
45 minút
na 200 °C

Suroviny

600 g
100 g
100 g
2 PL
150 ml




Postup

  1. 1

    Kuracie prsia si naklepeme, z každej strany osolíme, okoreníme, posypeme rozmarínom, položíme plátok šunky, na to plátok syra, zvinieme do rolky a kraje zapečatíme špáradlami.

    Zapečené plnené prsia Bianco Carezza - obrázok 1
  2. 2

    ... no akurát pre štyroch :)

    Zapečené plnené prsia Bianco Carezza - obrázok 2
  3. 3

    Plnené prsia poukladáme do zapekacej misy a potrieme tatarskou omáčkou. Vložíme do vyhriatej rúry a pečieme 35 - 45 min. Po 10 minútach pečenia podlejeme vývarom.

    Zapečené plnené prsia Bianco Carezza - obrázok 3
  4. 4

    ... a tu je výsledok : šťavnaté prsíčka s lahodnou kôrkou. Dobrú chuť! Podávame s varenými zemiakmi ( môžu byť aj americké alebo hranolky podľa vašej chuti ) ;-)

    Zapečené plnené prsia Bianco Carezza - obrázok 4

Diskusia k receptu

malusa
Paci sa mi recept s tatarkou som este nerobila.
salinka
Ďakujem pekne za recept, chutilo nám. Je to také odľahčené Cordon bleu a mne to chutilo viac. Fotku namám, nestîhačka
kucharka
Trochu som pomenila par detailov : dala som platky sunky a mozzarelly, par listov spenatu, potrela majonezou a miesto vyvaru podliala bielym vinom. Podavala som s ryzou. Velmi sme si pochutili.
Dakujem za recept.


malusa
Paci sa mi recept s tatarkou som este nerobila.
salinka
Ďakujem pekne za recept, chutilo nám. Je to také odľahčené Cordon bleu a mne to chutilo viac. Fotku namám, nestîhačka
kucharka
Trochu som pomenila par detailov : dala som platky sunky a mozzarelly, par listov spenatu, potrela majonezou a miesto vyvaru podliala bielym vinom. Podavala som s ryzou. Velmi sme si pochutili.
Dakujem za recept.






SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia