4
porcie
porcie
120 minút
príprava
príprava
60 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Bravčové stehno, alebo karé narežeme na rezne. Pripravíme si plech, tak že ho najskôr dobre vymastíme celý posypeme nadrobno posekanú cibulu a jednú plechovku šampionov.
- 2
Na takto pripravený plech ukladáme rezne, ktoré sme predtým vyklepali, nasolili, okorenili a namáčali najskôr v strúhanke a potom vo vajci. Takto obalené rezne prudko opečieme z obidvoch strán. Na horúcom oleji aby chytili kôrku. 2 minúty a potom ich ukládame na pripravený plech.
- 3
Ukládame ich rovnomerne vedľa seba a zalejeme vývarom a z polievky. Pečieme v rúre asi 1 hodinu a v polovici rezne obrátime a znovu podlejeme. Sú vhodné z hranolkami, z ryžov alebo aj s chlebom a zeleninou oblohou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu