Postup
-
1
Makaróny uvaríme v mierne osolenej vode a scedíme ich. Fazuľu namočíme na 12 hodín do studenej vody, vodu zlejeme, prilejeme čerstvú, osolíme a uvaríme domäkka.
- 2
Čerstvé šampiňóny očistíme a pokrájame na plátky. Fazuľu a šampiňóny zmiešame spolu s makarónmi, osolíme a okoreníme, zalejeme rastlinnou smotanou, ktorú sme rozmiešali v nízkotučnom mlieku.
- 3
Vrch posypeme mletou červenou paprikou a dáme zapiecť do rozohriatej rúry na 20 minút.
- 4
Posypeme petržlenovou vňaťou a podávame s čerstvou paradajkou
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu