Foto: martina34
Veľmi rýchle, jednoduché a chutné. Bála som sa, či mi to deti budú chcieť, no syn sa nevedel dojesť.
20 minút
príprava
príprava
15 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Rozmrazíme si rybky. Trochu ich posolíme, okoreníme bielym korením, pokvapkáme citrónovou šťavou. Poukladáme ich na pekáč, ktorý sme si jemne postriekali rozprašovačom na olej. V miske si rozmiešame vajcia, smotanu, petržlenovú vňaťku a soľ. Zalejeme rybky a dáme piecť do vyhriatej rúry na 200 stupňov asi na 10 -15 minút. Podávame so zemiakovou kašou a čerstvou zeleninou. Tí čo delia, len s kopou čerstvej zeleniny.
Dobry recept, len ma zaujima, v kolkych vrstvach je ta rybka naukladana ? Prekryvaju sa, ci len bok po boku ?