Zapečená rybka
	        Autor receptu: martina34
	         
	        
	        Veľmi rýchle, jednoduché a chutné. Bála som sa, či mi to deti budú chcieť, no syn sa 
nevedel dojesť.
| 
				  	  
				  	20 minút príprava  | 
				  	  
				  	15 minút  na 200 °C  | 
Postup
- Rozmrazíme si rybky. Trochu ich posolíme, okoreníme bielym korením, pokvapkáme citrónovou šťavou. Poukladáme ich na pekáč, ktorý sme si jemne postriekali rozprašovačom na olej. V miske si rozmiešame vajcia, smotanu, petržlenovú vňaťku a soľ. Zalejeme rybky a dáme piecť do vyhriatej rúry na 200 stupňov asi na 10 -15 minút. Podávame so zemiakovou kašou a čerstvou zeleninou. Tí čo delia, len s kopou čerstvej zeleniny.