Foto: ferno
Postup
-
1
bravčove mäso si nakrajame na tenke rezance,alebo použijeme mleté.tentokrat som krájal.zvyčajne ale používam mleté. na drobno pokrájanu cibulu orestujeme na oleji,pridáme mäso,opražíme,podlejeme trochou vody a udusíme do mäkka.pridáme pokrájané šampiony,hrášok,kapiu,pretlak a podusíme.
- 2
cuketu prekrojíme na polku a vydlabeme stred.ak nema velke jadierka,mozme dužinu primiešat k mäsu. cuketu som potrel olejom,uložil na papier na pečenie.cukety naplníme mäsovou zmesou,posypeme syrom a dáme do truby zapiect kým nebude syr roztečený a cuketa mäkka.
- 3
ako prílohu som podával opečené zemiaky.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu