Zámocké hovädzie

peter64 - fotkapeter64, 10. septembra 2011

tento recept som opásal z kalendára naša gazdinka

Suroviny

1000 g
2 ks
1,5 dl
200 g
2 ks
3 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mäso umyjeme, odblaníme a nakrájame na rezne. Cibuľu nakrájame na väčšie kúsky, speníme na oleji, pridáme mäso, osolíme, okoreníme a udusíme. Papriky očistíme, nakrájame na pásiky, paradajky zbavíme šupky a tiež nakrájame. Keď je už mäso skoro mäkké, pridáme nakrájanú zeleninu a hríby bez šťavy a dodusíme. Pridáme mletú červenú papriku (môže byť aj trocha ostrej), majoránku a vegetu. Podávame s ryžou.

Recept je zaradený do kategórií:
Hovädzie mäso, Slovenská kuchyňa, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Dusené

Diskusia k receptu