Moj gulaš je fantasticky, je prakticky dietny ako ho ochutiš, patri k nemu spoločnost fajn ludi. Používam ho vtedy, ked je najma leto Zobraziť celý popisMoj gulaš je fantasticky, je prakticky dietny ako ho ochutiš, patri k nemu spoločnost fajn ludi. Používam ho vtedy, ked je najma leto a pri pracach ked dorobime niečo na dome.
porcií
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
zajačie mäso dame do tlakoveho hrnca cca 15/20 minut .Vyberieme mäso oberieme ho od kosti a prichystame na tanier. nakrajame ho na menšie kusky ,nie až take male .
- 2
Do hrnca dame olej nakrájanu cibulu,papriky rajčiny na to mletu červenu papriku.po kratkom duseni ,pusti štavu,pridame na kocky nakrajané zemiaky a do toho všetkéh vložime zajačie meso pridame vodu .všetky koreniny a všetko spolu nechame prevariť ,tak aby zemiačky boli meke nie rozvarene.
- 3
Dochutit všetkými koreninami a varit cca 20 až 30 minut .
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu