Zajačí guláš

papatka - bez fotkypapatka, 26. októbra 2009

Moj gulaš je fantasticky, je prakticky dietny ako ho ochutiš, patri k nemu spoločnost fajn ludi. Používam ho vtedy, ked je najma leto Zobraziť celý popisMoj gulaš je fantasticky, je prakticky dietny ako ho ochutiš, patri k nemu spoločnost fajn ludi. Používam ho vtedy, ked je najma leto a pri pracach ked dorobime niečo na dome.

6/7
porcií
30 minút
príprava
35 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 kg
25 dkg
3/4 kg
3/4 kg
3/4 kg
6  strúčikov
1/2  ks




Postup

  1. 1

    zajačie mäso dame do tlakoveho hrnca cca 15/20 minut .Vyberieme mäso oberieme ho od kosti a prichystame na tanier. nakrajame ho na menšie kusky ,nie až take male .

  2. 2

    Do hrnca dame olej nakrájanu cibulu,papriky rajčiny na to mletu červenu papriku.po kratkom duseni ,pusti štavu,pridame na kocky nakrajané zemiaky a do toho všetkéh vložime zajačie meso pridame vodu .všetky koreniny a všetko spolu nechame prevariť ,tak aby zemiačky boli meke nie rozvarene.

  3. 3

    Dochutit všetkými koreninami a varit cca 20 až 30 minut .

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia