Zajačí guláš

Autor receptu: papatka

Moj gulaš je fantasticky, je prakticky dietny ako ho ochutiš, patri k nemu spoločnost fajn ludi. Používam ho vtedy, ked je najma leto a pri pracach ked dorobime niečo na dome.

6/7
porcií
30 minút
príprava
35 minút
tepelná úprava

Postup

  1. zajačie mäso dame do tlakoveho hrnca cca 15/20 minut .Vyberieme mäso oberieme ho od kosti a prichystame na tanier. nakrajame ho na menšie kusky ,nie až take male .
  2. Do hrnca dame olej nakrájanu cibulu,papriky rajčiny na to mletu červenu papriku.po kratkom duseni ,pusti štavu,pridame na kocky nakrajané zemiaky a do toho všetkéh vložime zajačie meso pridame vodu .všetky koreniny a všetko spolu nechame prevariť ,tak aby zemiačky boli meke nie rozvarene.
  3. Dochutit všetkými koreninami a varit cca 20 až 30 minut .