tento od brata
Suroviny
500-1000 g |
|
30 g |
|
30 g |
|
40 g varená |
|
40 g varený |
|
|
|
|
|
100 g |
|
|
|
2 ks |
|
|
|
30 g |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Do bravčového mäsa (stehna) urobíme kapsu,ktorú naplníme plnkou a špardlom zatvoríme alebo niťou zašieme.Plnka-uvedené suroviny (zeleninu) spojíme vajíčkom.Mäso opečieme na rozpálenom oleji.Mäso vyberieme,pridáme pokrájanú cibuľku,ktorú popražíme a podlejeme vodou,osolíme,pridáme mäso a obvaríme do mäkka.Mäkké mäso vyberieme,šťavu vydusíme na tuk,zaprášime múkou a zalejeme vodou.Povaríme,precedíme,nakoniec môžeme šťavu zjemniť maslom.Príloha-zemiaková kaša.
Diskusia k receptu
0 komentárov k receptuPridaj komentár k receptu: