Foto: dorenika
Jedlo ktoré je robené zo "zvyškov" pretože nakupovať pôjdeme až zajtra.Je to môj prvý kuskus a myslím že sa vydaril na to že som Zobraziť celý popisJedlo ktoré je robené zo "zvyškov" pretože nakupovať pôjdeme až zajtra.Je to môj prvý kuskus a myslím že sa vydaril na to že som mala obmedzené množstvo surovín.:)
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Koreniaktore obsahuje madras je tu : http://varecha.pravda.sk/recepty/madras-krevety-s-basmati-ryzou/35770-recept.html Kuskus si zalejeme vriacou vodou v pomere 1:1 prikrijeme a necháme 6min vsiakať.Potom doň pridáme maslo alebo olivový olej a vidličkou dobre premiešame.
- 2
Na oleji osmažíme nadrobno nakrájanú cibulu,papriku a rajčinu pridáme až nakoniec.Posypeme korením madras a zalejeme omáčkou,trošku povaríme a dôkladne vmiešame do kuskusu.Osolíme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
vyborne koreni