Vysmážané plnené zemiaky

malamm - bez fotkymalamm, 8. augusta 2012

Recept som dostala od kolegyne v práci a veľmi ma prekvapil a ešte viac mojich papáčov doma...

Suroviny

1 kg
200 g
200 g




Postup

  1. 1

    Zemiaky úšúpeme a nakrájame na plátky. Najlepšie sú väčšie okrúhle zemiaky. Medzi dva úplátky vložíme plátok šunky, a syra.....ja používam čo mám doma..môže byť aj obyčajný parízer, alebo slaninka. Pri obalovaní treba trochu trpezlivosti. Obaľujeme klasicky v trojobale. Do vajíčka na obaľovanie zvyknem pridať trochu grilovacieho korenia. Vysmážame vo fritéze, ale môžeme aj na panvici..pomaly, aby sa zemiaky prepiekli. Podávame so zeleninovým šalátikom a tatárskou, alebo kečupom...každém,u podľa chuti. Dobrú chuť Vám želám.

Diskusia k receptu

micanela
Tak vyprážať zemiaky by ma teda nenapadlo - ale super nápad, určite skúsim.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia